Vreme čitanja: oko 3 min.

"Spustila se na kolena i tražila pare": Majka kandidata Zvezda Granda iznela nove optužbe na račun Snežane

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kreativni direktor "Grand produkcije" Saša Popović i Snežana demantovali su ove tvrdnje, ali Dušanova majka Nata je odlučila da ispriča sve detalje ove afere

  • 24
Rts novogodišnji program Foto: Nikola Tomić

Majka kandidata "Zvezde Granda" Dušana Vukadinovića, koji je ispao iz takmičenja, tvrdi da joj je članica žirija Snežana Đurišić tražila novac kako bi on prošao u sledeći krug.

Kreativni direktor "Grand produkcije" Saša Popović i Snežana demantovali su ove tvrdnje, ali Dušanova majka Nata je odlučila da ispriča sve detalje ove afere.

Kako ona priča, po prvom dolasku Dušana u Beograd, sve je bilo u redu.

- Dala sam sve od sebe da pođemo u Beograd, sve nam je bilo dobro po dolasku. Dušan je nastupio. Snežana Đurišić njega zove preko video poziva za drugi krug. Dušan njoj tada kaže pesme koje bi mogao da peva. Suprug i ja smo čuli iz druge subote šta oni pričaju, Dušan joj tad kaže da želi Šabanove pesme. Snežana mu tada odgovara, Šabana mogu samo ja da pevam, jer sam ja Šaban. Ovo vam je sveta istina - započela je Nata priču.

Pripreme za drugi krug takođe su prošle uredno.

- Onda mu je dala pesmu od Banjca da peva. Rekli smo tada Dušanu da sluša sve što mu Snežana kaže, jer ipak ima dugu karijeru iza sebe. Ponovo ga je kontaktirala, Dušan joj je pevao tada preko telefona, ona mu je pričala da to ništa ne valja, da ništa nije vežbao. To je ostalo na tome da će ga ponovo pozvati, mi treba da krenemo za Beograd. Mi smo došli u Beograd, ona je pozvala Dušana i rekla mu da dođe ranije, pre probe, kako bi odabrali pesme koje će pevati. Mi smo došli u zakazano vreme, Dušan je otpevao i prošao dalje - kaže Nata za Hype TV.

Stvari su se navodno obrnule po trećem dolasku u Beograd. Tada je, kako majka Nata tvrdi, Snežana Đurišić tražila novac kako bi Dušan prošao u dalje takmičenje Zvezdi Granda.

- Prvi i drugi put kada smo išli za Beograd imala sam dobar osećaj, ovaj treći put nisam imala dobar osećaj. Osećala sam neku teskobu, da nešto nije kako treba. Čuli smo se sa Snežanom, rekla mu je kada da dođe na probu na Košutnjaku kod nje. Čekali smo Dušana da završi sa probom, Dušan dolazi i ja osećam da nešto nije kako treba. On kaže da je bilo sve dobro - rekla je Nata i dodala:

- Dolazi dan snimanja, snaja i ja smo sele gde je podrška. Oni su u međuvremenu došli. Počela je proba, imamo i snimak, meni snaja kaže šta se ovo dešava sa Dušanom. Dete mi se gušilo bukvalno. Matrica nije bila dobra. Pre nego što je počela emisija, ona je došla na vrata i rekla: "gde je majka Dušana Vukadinovića". Ja sam ustala da se predstavim, a ona me je vratila da sedim. Rekla mi je da je ona iz vojničke porodice i rekla mi je: "Vaša dete neće proći u naredni krug ako mi ne date pare". To se spustila na kolena, da ostali ne bi čuli - ispričala je Nata.

Dušanova majka kaže da ovo ne radi zbog publiciteta njenog sina, već da iznese istinu u javnost.

- Saša Popović je juče rekao da je Snežana zvala njega da bi vratili Dušana. Čak i da je moje dete vraćeno u takmičenje, ja bih ovo svakako ispričala. Želim da ljudi znaju istinu, ako krenu na put, tamo se ne ceni talenat, već samo novac. Staviću ruke u vatru i da se zakunem da je sve istina. Mene je Snežana ucenila i pokušala da me reketira da bi moje dete prošlo. Ja sam obična žena, želim da pošaljem poruku svima da je tamo zmijsko gnezdo - ispričala je Nata.

Video: Ponosna baka: Snežana Đurišić javno pohvalila unuku, a evo i zbog čega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    21. februar 2023 | 18:10

    Ja verujem ovoj zeni sve sto je rekla. Sramota velika!

  • MK

    21. februar 2023 | 19:06

    Ništa novo ... dokle više ... ukinuti takmičenje... omalovažavanje dece ...

  • Muzikanti

    21. februar 2023 | 18:16

    Gde ima dima ima vatre,Nije Snezana bas dobra vila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA