≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Viki o skandalu da je Snežana Đurišić tražila novac od kadidata: "Ja sam im čak plaćala smeštaj i garderobu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Mi živimo život "Zvezda Granda" - istakla je ona

  • 2
Viki Miljković, Snežana Đurišić Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Takmičar "Zvezda Granda" Dušan Vukadinović, koji je ispao iz takmičenja, tvrdi da mu je članica žirija Snežana Đurišić tražila novac kako bi prošao u sledeći krug.

Povodom ova oglasila se i Viki Miljković koja je istakla da je u nekim trenucima čak i davala novac svojim takmilarima.

- Jako mi je žao što se to dešava. Ja sam na turneji u Americi, pa sam zbog vremenske razlike ispratila koliko sam mogla o čemu se radi. Mogu da kažem da nije istina da bilo ko od članova žirija uzima novac od kandidata. Mi živimo život "Zvezda Granda" - istakla je ona.

- Daću vam samo primer iz mog života. Mnogo puta sam nekim kandidatima koji, nažalost, nisu bili u mogućnosti da dođu na snimanje davala i novac i obezbeđivala smeštaj ili garderobu. Takođe, uvek kad se družimo ili vežbamo obezbedjen je ketering. Toj deci smo maksimalno posvećeni I trudimo se da im pomognemo koliko god možemo. Takvi smo prema svakom kandidatu, bez izuzetka. Verujem da se i druge kolege jednako ophode sa svojim takmicarima - rekla je Viki za "Kurir".

Povodom optužbi Dušanove majke, oglasio se i Saša Popović, koji nije imao lepe reči za bivšeg kadidata, te je istakao da neće dozvoliti da se ikada više pojavi u takmičenju.

Video: Viki o kandidatima Zvezda Granda: Žive holivudski život, bajku, a onda su prepušteni borbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cv

    22. februar 2023 | 12:38

    Pa nije luda da prizna hahah

  • Ceca

    23. februar 2023 | 05:42

    Nece Sasa dozvoliti kandidatu da učestvuje.Pa nece vise ni biti Zvezde Granda!!!Acu Lukasa volim.Sto nema dlake na jeziku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA