Vreme čitanja: oko 2 min.

Brat Ace Bulića: Smatram da ima mnogo boljih, lepših i kulturnijih načina od rijalitija, da sebe ispromoviše

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Aca drži do sebe ne znam šta mu se desilo", rekao je on

  • 4
Dragan Aca Bulić, Ana Ćurčić Slavnić Foto: Antonio Ahel/ATA Images, Printskrin: Instagram/ ana_76___

Bivši dečko Ane Ćurčić, Dragan Aca Bulić, u više navrata komentarisao je aktuelnu situaciju u Zadruzi, te istakao da će uvek biti tu za svoju bivšu ljubav.

Naime, sada se oglasio i Acin polubrat, Đorđe Bulić, koji je šokiran njegovim ponašanjem, te rekao da smatra da njegovom starijem bratu nije mesto u ovakvom formatu.

- Naša porodica je uvek držala do časti i ugleda. Još dok nam je otac bio živ znalo se za red, rad i disciplinu. Smatram da mom bratu nije mesto u rijaliti formatima, ali ako on sebe vidi u takvom projektu, ja ću ga podržati. Brat mi je. On je zreo čovek i verujem da zna šta radi. Ljudi koji žele da se predstave u pravom svetlu treba ih pustiti da ih okolina upozna zaista kakvi jesu. Rijaliti šou je pravi projekat za takve ličnosti. Za mog brata smatram da ima mnogo boljih, lepših i kulturnijih načina da sebe ispromoviše i predstavi javnosti nego kroz rijaliti - rekao je Đorđe.

Aca je otkrio i da li je očekivao da će se Aca uključiti u lajv program.

- Iskreno nisam. To je poslednja opcija koja bi mi pala na pamet. Aca drži do sebe ne znam šta mu se desilo. Nemam lepo mišljenje o tom formatu, jer se bavim sportom, biznisom i humanitarnim radom. Više bih voleo da se naša deca bave sportom, a ne trivijalnim stvarima, pa me je njegovo obraćanje iznenadilo. Ja sam pristao da pričam na ovu temu, jer je moj brat u pitanju - rekao je on, pa prokomentarisao Anu.

- Anu znam još iz vremena kad su se oni zabavljali. Ruku na srce, bio sam jako mali. Imao sam 7,8 godina. Sve ovo što pročitam u medijima je za mene veliko iznenađenje. Ana je uvek bila prijatna i nasmejana. Međutim zadnjih godina je nisam viđao - poručuje on za Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA