Vreme čitanja: oko 1 min.

Šakira na Instagramu prati samo 156 ljudi: Osim Pikea, na spisku je i jedan hrvatski fudbaler

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica prati nekoliko fudbalera, a na toj listi su Dani Alves i Andres Iniesta

  • 0
Šakira, Pike, Ivan Rakitić Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Razlaz između Šakire i njenog bivšeg fudbalskog partnera Žerara Pikea traje već mesecima, međutim, oni se i dalje prate na Instagramu i nisu izbrisali zajedničke fotografije.

Pevačica ima više od 80 miliona pratilaca na Instagramu, a prati samo 156 profila.

Osim što prati bivšeg partnera Pikea, Šakira uglavnom prati svoje fan stranice, nekoliko poznatih ličnosti poput Mišel Obame, glumaca Čeninga Tejtuma, Henrija Kavila, Krisa Evansa, ali prati i Hrvata Ivana Rakitića.

Pevačica prati nekoliko fudbalera, a na toj listi su Dani Alves i Andres Iniesta, ali očigledno joj je bivši hrvatski reprezentativac ostavio dobar utisak.

Podsetimo, Pike je nedavno na Instagramu objavio prvu zajedničku fotografiju sa svojom novom curom koja je izazvala brojne negativne komentare jer je navodno s njom prevario Šakiru. Mnogi su mu poručili kako "uništava život svojoj deci" te da bi ga "trebalo biti sram".

Na društvenim mrežama su kružile glasine da je Šakira otkrila Pikeovu aferu zbog prazne teglice džema od jagode. Njena nova pesma u kojoj peva o prevari bivšeg supruga u samo dva dana na Jutjubu prikupila je preko 86 miliona pregleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA