Vreme čitanja: oko 1 min.

Katarina Živković o takmičaru koji je izneo optužbe na račun Snežane Đurišić: "Neuspeli pokušaj promocije"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kaća je istakla da ona u to ne veruje i da ima mnogo njih koji su danas željni popularnosti

  • 1
Katarina Živković Dušan Vukadinović Foto-montaža: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Pevačica Katarina Živković se, gostujući u jednoj emisiji, dotakla i skandala koji drma muzičko takmičenje "Zvezde Granda".

Naime, glavni akter je kandidat koji je ispao, Dušan Vukadinović, a ona je sada dala sud i svoje mišljenje o celoj situaciji.

- Ne verujem u to. S obzirom na razne tekstove, influensere, jutjubere i mnoge druge koji žele da postanu poznati preko starijih pevača mogu da zaključim da je ovo još jedan neuspeli pokušaj promocije momka. Jako je loš postupak što su optužili Grand produkciju, Snežanu Đurišić i Sašu Popovića za nešto takvo - započela je ona i dodala:

- Previše prostora mediji daju ljudima koji dođu sa nekim tvrdnjama koje su neosnovane, ali zvuče primamljivo. Ja u to ne verujem i mislim da takvim ljudima koji su željni popularnosti treba da se stane na put - rekla je pevačica u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji.

Podsetimo, Dušan Vukadinović, učesnik "Zvezda Granda", izjavio je da mu je pevačica Snežana Đurišić tražila novac kako bi prešao u naredni krug takmičenja i da je bila u dilu sa Sašom Popovićem, što je uzburkalo javnost. On se u međuvremenu ponovo oglasio optuživši i Bosanca da je takođe uzimao pare, što je harmonikaš oštro demantovao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mm

    24. februar 2023 | 07:26

    Javlja se katarina zivkovic koja pojma nema da peva pa samim to baca sumnju da je tu gde jeste jer je platila talentom to sigurno postigla nije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA