Vreme čitanja: oko 1 min.

"Debele i nikakve, ružne": Slađu Alegro brutalno izvređala žena na aerodromu, pevačica pobesnela i uzvratila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slađa Alegro nije ostala imuna na uvrede koje joj je uputila nepoznata žena na beogradskom aerodromu

  • 7
Slađa Allegro Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Slađa Alegro doživela je danas neprijatnost na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, po povratku iz inostranstva.

Naime, pevačicu je sedma sila fotografisala nakon izlaska iz istog, a onda je pevačica čula veoma ružan komentar na svoj račun, a i račun drugih poznatih dama i to od strane žene.

Slađa se momentalno oglasila na Instagramu i javno objavila šta je je uputila gospođa njoj, a i mnogim drugim javnim ličnostima koje su se našle tu u tom trenutku i koje su jurili paparaci.

- Upravo je gospođa iza mene komentarisala svojoj ćerki kako joj nije jasno zašto za nekim nepoznatim ženama na aedromu jure novinari i slikaju ih kad su debele i nikakve, ružne, kako zovemo novinare i plaćamo po hiljadu dolara da nas slikaju. Gospođo i dalje ste nesrećni, je l' znate to. P.S. ne dajemo dolare ovo je Srbija - napisala je Slađa, a potom dodala:

- I one koje "iza ekrana" pišu javnim ličnostima. Dosta sa botoksom, šta uradi od lica, vidi na šta ličiš, ogavna si i tome slično... Vašu jadnost to nije umanjilo nikako. Obucite najlepšu majicu, stavite najlepši parfem koji imate, malo ruža na usne, pustite lepu muziku, skuvajte sebi kafu, volite, zagrlite, radite na sebi, na svojoj duši i videćete kako će vam svi biti lepi. I još nesto - Dosadne ste više  - napisala je Slađa Alegro na pomenutoj mreži.

Podsetimo, ovo nije prvi put da su javne ličnosti na meti brutalnih komentara, kako na društvenim mrežama, tako i u javnosti, a mnoge od njih su o tome i javno govorile i apelovale da se tome pod hitno stane na put i da reaguju nadležne ustanove zbog sajber kriminala.

Video: Vreme koje provodim sa ćerkom Milom, nema cenu! Slađa Alegro o vremenu koje provodi sa naslednicom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha

    26. februar 2023 | 20:27

    Nasla se prozvanom??? Hhahaha… pa u pravu je gospodja. Dosadne ste vi, pevaljke i slicne tome.

  • Mama predskolca

    26. februar 2023 | 20:18

    Pa dobro je rekla...bravo za gospodju👏

  • nisu debele

    26. februar 2023 | 19:32

    vec elegantno popunjene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA