Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogoljub Karić ponosan na svoje unuke: "Luka i Lazar mogu da budu primer svojim vršnjacima"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mali poklon, ali veliki gest dva tinejdžera i prijatno iznenadjenje za našu ćerku Nedu", piše u objavi

  • 0
Bogoljub Karić Foto: Tihomir Simić, Printskrin: Facebook/ bogoljub karic

Biznismen Bogoljub Karić često deli snimke iz privatnog života na društvenim mrežama, a uglavnom ističe koliko mu je bitna porodica.

Ovoga puta, on je posebno pohvalio svoje unuke Lazara i Luku, kao i divan gest dva tinejdžera.

- Dragi moji prijatelji, presrećan sam kada vidim, da moji unuci Luka i Lazar imaju razvijen osećaj da prepoznaju sav trud, brigu i ljubav koju im majka pruža i zahvale se na tome. Mali poklon, ali veliki gest dva tinejdžera i prijatno iznenadjenje za našu ćerku Nedu.

Divan buket cveća, satkan od mnogo ljubavi I pažnje prema majci. Takva pažnja se, na žalost redje može videti, kada su mladje generacije u pitanju, da na takav način obraduju svoje roditelje, bake, deke i porodicu. Ali Luka I Lazar mogu da budu primer svojim vršnjacima.

- Decu treba podstaći da ukoliko ne mogu nekim poklonom da pokažu ljubav i zahvalnost prema svojima bližnjim, onda barem jednim poljupcem, zagrljajem, osmehom ili nekom lepom porukom. Svakako naš život je posvećen njima, našoj deci i unucima i sve činimo da budu srećni, i oni to znaju. Ljubimo vas i volimo - napisao je Bogoljub ispod objave na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA