Vreme čitanja: oko 1 min.

Tea Tairović podigla cenu nastupa: Pevačica će za četiri meseca zaraditi 559.000 evra?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tea Tairović je veoma popularna u regionu, a i širom Evrope

  • 9
Tea Tairović Foto: Kobra

Pevačici Tei Tairović popularnost vrtoglavo raste i to na dnevnom nivou, a raste i cena nastupa.

Naime, njoj je porasla cena nastupa, a domaći mediji navode da će Tea u narednom periodu navodno za četiri meseca zaraditi 559.000 evra.

Cena Teinih nastupa kreće se u proseku od 13.000 evra, a kako je zakazala 43 nastupa od 21. januara do 27. maja, iznos njene zarade će biti 559.000 evra.

- Kad je prošle godine objavila nove pesme, Tei je više nego duplo skočio honorar. Gde god da se pojavi, puni klubove i pravi vrhunsku atmosferu! Zbog toga gazde ne žale da je dobro plate jer znaju da su njeni nastupi posećeni - priča izvor i dodaje:

- Njen honorar nije svuda isti. Na primer, kada peva "preko", može da uzme i 15.000 evra! Veoma je tražena u Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, ali i u Bugarskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji... - dodaje izvor.

- Tea radi s velikim žarom i peva čak i duže nego što dogovori s gazdom. Pored honorara, uzima i odličan bakšiš. Dok peva i đuska fanovi je čašćavaju ogromnim novcem, ne zovu je džabe kraljicom bakšiša! - kaže izvor za "Informer".

Video: Radim takav posao, ništa to nije čudno: Tea Tairović nakon incidenta u Švedskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA