Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo se retko viđa: Dva meseca pred koncert Jelena Rozga gotovo rasprodala Štark Arenu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fanovi tražili da se prave liste čekanja

  • 7
Jelena Rozga Foto: Promo/ John Pavlish

Nešto više od mesec dana ostalo je do njenog beogradskog koncerta, a kapaciteti najvećeg koncertnog prostora u zemlji, Štark Arene, gotovo su popunjeni do poslednjeg mesta.

Kako kažu na blagajni Arene, od kada su puštene u prodaju, ulaznice za koncert hrvatske pop dive, koji je zakazan za 07. april, prodaju se neverovatnom brzinom i u rekordnom roku.

-Ne pamtimo da je nekad bilo ovakvo interesovanje za nečiji koncert. Ulaznice su doslovno planule – potvrdili su nam i na prodajnom mestu eFinity-ja u TC Rajićeva, zvaničnog ticketing servisa za Rozgin prestonički koncert, koji će ova muzička zvezda održati u okviru regionalne turneje "Minut srca mog".

-Fanovi su nam čak tražili da pravimo liste čekanja, jer nisu svi kapaciteti Arene u isto vreme bili dostupni. U prodaji je poslednji, ograničen kontingent ulaznica za nivo 400, koji će se, kako stvari stoje, rasprodati u nekoliko dana – dodali su iz eFinity-ja.

Ovim povodom kontaktirali smo i Skymusic, koji je zadužen za organizaciju koncerta, a kako nam je rečeno, gotovo dva meseca pred zakazan nastup ulaznice su već bile rasprodate.

-Zbog nezapamćenog interesovanja, doneli smo odluku da proširimo kapacitete i u prodaju pustimo sektor koji prvobitno nije bio planiran. Pozivamo sve fanove koji žele da prisustvuju ovom jedinstvenom spektaklu da požure sa kupovinom svojih ulaznica – saopšteno je iz PR službe ove kompanije.

Ulaznice su dostupne za kupovinu putem sajta efinity.rs, putem besplatne aplikacije efinity, na prodajnom mestu u TC Rajićeva i na blagajni Štark Arene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA