Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandra Radović skinula 10 kilograma, a sada otkriva tajne: Jede sve, slatko obožava, a ovo je ključno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona ističe da je i genetika jako bitna i da svi u njenoj porodici izgledaju zdravo i mladoliko

  • 1
Dodela MAC nagrada Foto: ATA Images

Pop pevačica Aleksandra Radović veoma vodi računa o svom izgledu, redovno trenira, a sada otkriva i detalje o zdravom načinu života.

Naime, pevačica je imala 70 kilograma, skinula je 10, a sada otkriva i trik.

- Svakog jutra idem na trening, to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma - započinje Aleksandra.

Radovićeva ističe da su disciplina i kontinuitet veoma važni.

- Žene se obično vade da nemaju vremena, ali to ne sme da bude izgovor. Neka nađu neku teretanu u blizini i neka svako jutro po 45 minuta brzo hodaju na traci. Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Na proleće i leto praktikujem i brzi hod u prirodi. Volim parkove i šume - ističe pevačica.

Aleksandra često sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram deli savete o treninzima i vežbama koje vole da praktikuje.

- Volim čučnjeve, preskakanje vijače, trbušnjake sa šipkom i loptom. Ma sve mi prija! Vrlo često kada imam gostovanje u nekom jutarnjem programu, odmah pravo sa televizije sa sve šminkom odem na trening. Baš se trudim da ne propustim nijedan trening - iskrena je pevačica i dodaje da, pored vežbanja, pazi i na ishranu.

- Imam balansiranu ishranu, pazim na unos hleba, brašna, testa i ostalih namirnica koje goje. Slatkiše volim, ali ih ne jedem stalno, već kada se baš zaželim. Za izgled je malo zaslužna i genetika jer u mojoj porodici svi izgledaju dobro i mlado - završava ona.

Šta jede Aleksandra Radović

Doručak: Žitarice sa jogurtom

Ručak: Piletina i spanać

Večera: Salata

Trik savet: Vežbati svako jutro i izbaciti testo iz ishrane

Video: Seka Aleksić najzad uživa u hrani koju voli: Ko je bre debeo? Stomak imaju i one džogljaste kad sede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bajka

    2. mart 2023 | 14:11

    Ja se rastočih od posla i dece pa ništa. Kakva crna teretana. Ujutru od šest pa uveče di deset sam na nogama. Moj posao je fizikalisanje. I zamislite da jedem semenke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA