Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan Milićević otkrio koja pevačica gine za kadar: "Napolju minus beskonačno, ona se baca gola po snegu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Njoj nikada ništa ne smeta - rekao je on

  • 0
Suzana Jovanović promocija Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Fotograf i reditelj Dejan Milićević zaslužan je za mnoge spotove, te skoro da ne postoji pevač ili pevačica sa kojom on nije sarađivao.

Dejan je sada otkrio ko je osoba koja je najviše predana, te joj nije problem da uradi sve što je potrebno da bi kadar ispao savršeno.

- Sa Jelenom Karleušom, nema stvari kada je snimanje u pitanju koju ona neće da uradi kada je u pitanju kadar. Gine za kadar. Nema kod nje danas nisam dobro, sutra sam dobro. Kod nje je uvek sve mogu želim hoću - rekao je on, pa dodao:

- Sećam se kad smo snimali novogodišnji shou sa Deda Mrazovima to je bilo minus beskonačno, ona ide gola, bez čarapa napolju minus beskonačno ona se baca po snegu. Njoj nikada ništa ne smeta. Žena je rođena za takve stvari - dodao je on u emisiji Puls Srbije, pa se dotakao njihovog dueta.

- Poznajemo se baš odavno, vezuju nas tolike decenije poznanstva. Počeli smo zajedno. Naša duetska pesma izašla je 2000. godine,m a počeli smo da radimo zajedno 1997. godine. Prošlo je mnofo godina- rekao je on tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA