≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Seka Aleksić nakon zabrane koncerta srpskih pevača u Puli: "Pravi se veća halabuka nego što jeste"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Muzika je uvek bila ta koja je spajala ljude - rekla je ona

  • 0
Hello party, Hotel Hajat Foto: Nikola Anđić

Pevačica Seka Aleksić nije ostala imuna na novonastalu situaciju, te je i sama prokomentarisala zabranu koncerta izvođača narodne muzike u Puli.

Naime, poznato je da je ovu odluku doneo gradonačelnik kao i da je mnogo naših izvođača osudilo njegov potez.

- To što se po medijima piše, pravi se veća halabuka nego što jeste. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a mislim da je to mišljenje izneo neko kao pojedinac, a ne neko ko stoji iza generalno svih ljudi u Hrvatskoj. Mislim da je muzika uvek bila ta koja je spajala ljude, nikada ih nije delila i to je to – kazala je Seka.

Seka je nedavno objavila pesmu, koja je za veoma kratko vreme postala pravi hit.

- Desilo se da sam posle toliko godina ponovo ostvarila saradnju sa Brajom. Valjda u karijeri i on i ja možemo sebi da dozvolimo neku pauzu, koja je sigurno bila dobra i za mene i za njega. I sada smo dogovorili ponovo saradnju. Braja je napisao prvu pesmu posle pauze od 10 godina, ali napisaće još tri, četiri pesme sigurno. Sledeću koju piše je balada i jedva čekam da čujete. On je napisao i pesmu "Poslednji let" kojom ja i danas, posle toliko godina, započinjem i završavam svaki nastup. Ta pesma će ostati duboko urezana – izjavila je ona.

Seka je na estradi dugi niz godina, međutim mnoge zanima da li bi se nekada prijavila na takmičenje "Pesma za Evroviziju".

- Što se tiče "Pesme za Evrovizije", ja nikad nisam bila takmičarski nastrojena. Nemam taj takmičarski duh i pre bih sebe videla kao voditeljku na ovom muzičkom događaju, nego da se takmičim – istakla je Seka Aleksić u emisiji "Kec na jedanaest".

Video: Šta građani misle o otkazivanju nastupa srpskih pevača u Hrvatskoj: Cajke su šatorske pevačice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA