≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana Nikolić nikad iskrenija o naslednici Tari i životnim problemima: "Htela sam da je uništim, nisam uspela"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Posle kad sam shvatila da ne mogu da smršam zbog problema sa pankreasom. Onda je proradio inat, a i lekovi", otkrila je Ana

  • 0
Ana Nikolić Printskrin: RTV Pink/Premijera vikend specijal

Pevačica Ana Nikolić "otvorila" je svoju dušu, i u emotivnoj ispovesti otkrila sve detalje o privatnom životu, borbama koje je vodila sa sobom, problemu sa kilogramima, ali i zdravstvenim problemima.

Na samom početku svoje životne uispovesti pomenula je posao i prvi solistički koncert u beogradskoj Areni, koji je zakazan za oktobar.

- Muzika kao takva malo mi je izgubila smisao. Biće tu neki singlovi do koncerta. Ova pesma podseća na mene. Ima nekoliko pesama kupljenih koje stoje u mom autu i koje su ozbiljno plaćene i neću sada da ih snimam, baciću ih u kantu. Čekam da se desi to nešto. Magija se desila u studiju. Ja sam nešto kao Sinan Sakić, on nije hteo da otpeva ništa ako mu ne leži u potpunosti, ako ne razume reč. Naravno da sam zadovoljna novom pesmom, lična je. Ne mogu da pevam pesme koje ne osećam. To što meni može da se desi, ne može nikome. Moji izbori su bili da budem u ilegali. Ko može da zabrani pesmu. Ko može od antihita da napravi hit? - rekla je Ana i progovorila o koncertu u Areni koji je zakazala.

- Još nemam ideju kako će sve izgledati. Imam tri neka reditelja koja će mi pomoći. Nisam se ni sa kim svađala oko datuma. Ja ovaj posao ne doživljavam kao posao, za mene je ovo život, ja živim ovaj posao. Ja odvajam estradne umetnike i estradne privrednike. Ja imam svoju publiku i to sam što jesam, ne ugrožavam nikoga. Što me koleginice spominju, to pitajte njih.

Ana je zatim pomenula i svoju borbu sa viškom kilograma, zbog kojih je i saznala da ima zdravstveni problem.

- Više puta sam htela da odustanem od muzike, da uništim Anu Nikolić da ne postoji, ali nisam ni ja uspela da je uništim. Mislila sam da mi alter ego kvari koncept u životu. Sa 105 kila sam isto pokušavala iz fotelje. Važna je kilaža za ženu koja je navikla da bude lepa i negovana. Gde god prođem, ja se vidim, depresija teška. Nije lako skinuti 50 kilograma. Nisam ja marsovac, ja sam žena koja je ostala u drugom stanju i jelo mi se sve i nije mi bila muka nijednog momenta. Ja sam ponosna izašla iz porodilišta. Posle kad sam shvatila da ne mogu da smršam zbog problema sa pankreasom. Onda je proradio inat, a i lekovi. Sad sam zadovoljna i krećem da se spremam kondiciono - rekla je Ana u emisiji "Premijera vikend specijal".

Nikolićeva je pomenula i naslednicu Taru, koju je dobila sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

- Rodila sam malu Anu u svakom smislu te reči. Mentalno, psihički, svakako. Pre neki dan mi je rekla pred svojim drugaricama: "Mama, zašto nisi normalna" - nasmejala se pevačica.

Video: Ana Nikolić se pomirila sa Rastom: Pevala njegovu pesmu u kolima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA