≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako je protekao poslednji dan života preminulog pevača "Granda": Prijatelji i devojka skrhani od bola

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ne mogu još da prihvatim da ga nema - rekao je Aleksandar

  • 1
Nemanja Vuković Printskrin: grand tv

Pevač Nemanja Vuković, bivši takmičar "Zvezda Granda" poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Dobanovačke Petlje, a povodom ovoga oglasio se i njegov kolega i prijatelj Aleksandar Aca Stević.

- Nemanja i ja smo trebali da imamo svirku u četvrtak i da idemo za vikend u Zagreb. U nedelju smo imali svirku u Kovinu. On je tamo ostao da spava i sve je bilo okej. Ostalo je da se vidimo juče, kada je on otišao za Beograd da se vidi sa nekim ljudima i da uzme kaparu za jednu svadbu. Dopisivali smo se da se vidimo juče posle toga. Napisao mi je da je nešto u gužvi i da se čujemo kasnije. Na tome je ostalo - istakao je on, pa dodao;

- Video sam da mi ne odgovara na poslednju poruku, zvao sam ga više puta i eto... Imali smo razne planove, ali džaba sad... Ne mogu još da prihvatim da ga nema. O njegovoj nesreći i pogibiji znam samo onoliko koliko sam čuo iz medija, nisu mi poznati detalji.. Nije mi rekao gde ide, niti ja znam zašto se on i našao na tom auto-putu.

- Iza Nemanje su ostali roditelji i dva brata. Oni žive u Foči. Bili smo tamo više puta i svirali, išli na rafting. Nisam uspeo da se čujem sa njegovim roditeljima. Samo sam uspeo da dobijem njegovu devojku. Oni su baš prva ljubav, ozbiljno je to bilo. Ona je u šoku, ne može da dođe k sebi. Nešto kratko smo popričali i odmah je ugasila telefon, kao i njegov brat - završio je muzičar za Blic.

Video: O, zar je život toga vredan: Uz tužne Džejeve stihove, mladi pevač otišao u smrt

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA