Vreme čitanja: oko 1 min.

Biljana Krstić prvi put o bolesnoj unuci: "Moja Noa je dete sa posebnim potrebama i medicinski fenomen"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krstićeva je istakla da unuka sada ima 10 godina i raste sa puno pažnje i ljubavi

  • 0
Biljana Krstić

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska pevačica Biljana Krstić retko priča o svom privatnom životu i porodici, a poznato je da pevačica ima dve naslednice, koje su nasledile talenat od nje.

Naime, Biljana je jednom prilimom za medije otkrila kako njene ćerke vole muziku, ali da ih je ispisala iz muzičke škole jer ju je iznervirala jedna profesorka.

- Milica i Lenka vole muziku, ja sam jedna od retkih mama koje su ispisale decu iz muzičke škole. U šali govorim da nisam imala vremena da vežbam. Ustvari me iznervirala jedna profesorka solfeđa koja je zvala i obratila se meni i rekla da nisu nešto navežbale. Odgovorila sam da nemam ja više šta da vežbam, da sam ja svoje navežbala - otkrila je Biljana Krstić, prenosi „Kurir“,

Krstićeva se dotakla i svoje porodice i unuke, za koju ističe da, uprkos tome što je dete sa specijalnim potrebama i fenomen, postigla je mnogo uz ogromnu ljubav i pažnju.

- Milica je završila na politehnici industrijski dizajn, inače veoma lepo fotografiše, ima svoj studio i pristojno radi pojedine sešne. Noa, njena ćerka, a moja unuka i mezimica, sada ima 10 godina i raste sa puno pažnje i ljubavi. Iako je Noa dete sa specijalnim potrebama, kažu da je medicinski fenomen, dakle sve ono što je rečeno da neće moći, mi smo postigli uz ogromnu ljubav i puno vremena - dodaje ona za "Kurir".

Podsetimo, Biljana iz braka sa pokojnim glumcem Tihomirom Arsićem ima dve ćerke koje sada imaju 30 i 36 godina, a poznato je i da su ranije pohađale muzičku školu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA