≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je sestra Lepe Brene: Živi na drugom kontinentu, a mnogi kažu da uopšte ne liče

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je izuzetno bliska i vezana za svoju sestru

  • 1

Folk zvezda Lepa Brena jedna je od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, a malo ko zna da Brena ima brata i sestru koji su talentovani za muziku, ali se ne eksponiraju u javnosti.

Naime, pevačica je rođena kao Fahreta Jahić, ona je treće i najmlađe dete, a ima starijeg brata Faruka i sestru Faketu.

Brenina sestra danas ima dve ćerke, a ona i njen suprug Zoran već dve decenije žive u Kanadi i baš kao njena sestra, gaji veliku ljubav prema muzici.

Pevačica je izuzetno bliska i vezana za svoju sestru, a kada joj obaveze dozvole, odlazi u Kanadu kako bi bila sa njom i njenom porodicom.

- Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović -rekla je Brena jednom prilikom.

-Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća - ispričala je pevaica jednom za "Stori".

Video: Brenin sin pokazao deo luksuznog stana od 600.000 evra: Pogled fenomenalan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    9. mart 2023 | 17:31

    Ostavi se Breno fotoshopa ,mozes reklamirati sta hoces àli budi prirodna ili smakni reklame ,Ja neznam sta ti reklamiras ali niko nepada vise na tvoj izgled

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA