Vreme čitanja: oko 2 min.

Kristina Perić za Telegraf o prijateljstvu sa Milicom Pavlović: "Sa njom sve planiram sedam meseci unapred"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kristina se dotakla karijere, ali i kako postiže da uklopi privatno i poslovni, budući da je na relaciji Beograd - Njujork

  • 0

Dva spektakularna koncerta Saše Matića, a kao jedna od specijalnih gošći, na prvom, 8. marta pojavila se i muzička zvezda Milica Pavlović.

Milici su društvo na koncertu pravili prijatelji, a jedna od njih je i poznata manekenka Kristina Perić, prvi srpski "Viktorijin anđeo".

Kristinu smo "uhvatili" dok se, zajedno sa Milicom i ostalim prijateljima, u garderoberu spremala za koncert, a tom prilikom je odgovorila i na brojna pitanja vezano za karijeru i privatan život.

Manekenka je na početku razgovora otkrila kako se oseća i da li je uzbuđena zbog svega, budući da obožava Sašu Matića.

- Iskreno, malo sam umorna. Jutros sam stigla iz Njujorka i jako malo sam spavala, ali isto tako sam jako uzbuđena jer sam posle par meseci u Srbiji i sa svojom porodicom i prijateljima, došla sam da podržim Saleta i moju najbolju drugaricu Milicu - rekla je Kristina za Telegraf na samom početku.

Kristina se dotakla i saveta koji je dala Milici pre početka nastupa.

- Baš sam je pitala da li ima tremu, ali sam se posle setila da je ovo njoj gotovo svakodnevnica. I ona mi je odgovorila da ima tremu, ali pozitivnu. Milica je profesionalac - dodala je Perićeva.

Budući da su redovno zajedno na luksuznim destinacijama, nas je interesovala kako uspevaju da usklade termine za odmor, budući da obe imaju veoma uspešne karijere u svojim profesijama.

- Čule smo se pre dve, tri nedelje i ona mi kaže hoćeš da putujemo negde, kraj avgusta, tada mi odgovara. Na kraju sam morala da skrinšotujem to. Žena ne miruje, ako želite da putujete sa Milicom morate jedno sest sedam mseci unapred da planirate. Planiramo da idemo u Portugal, bićemo tamo jedno dve nedelje. Njoj je malo teže i mora unapred da isplanira zbog nastupa i svega - ističe manekenka.

Kristina se osvrnula i na to kakva je Milica kada se kamere ugase, a šta je još rekla u razgovoru sa nama, pogledajte na vrhu teksta u prilogu koji smo pripremili za vas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA