Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se Nikolija nakon Vesnine operacije i ugradnje bajpasa: "Meni je jedino važno da je mama dobro"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesna je uspešno operisana i sada joj sledi oporavak i mirovanje

  • 2
Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović Foto: Marko Jovanović

Pevačica Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, nije se oglašavala po pitanju zdravstvenog stanja njene majke, sve do sada.

Naime, ona se oglasila na Instagramu saopštenjem i istakla da je Vesna dobro, a ujedno zamolila i za privatnost u ovim trenucima.

Nikolija je takođe dodala i da se neće dalje oglašavati po pitanju ove teme i istakla još jednom da joj je jedino važno da je njena majka dobro.

- Kao što ste verovatno pročitali mama je uspešno operisana, i sada joj sledi oporavak i mirovanje. Hvala svim prijateljima na brizi i doktorima koji su je operisali. Uz molbu novinarima da je u ovom trenutku mami kao i meni potreban mir, tako da se neću odazivati na pozive ni oglašavati na ovu temu dalje. Uz to što je javna ličnost, Vesna je pre svega moja mama, a meni je jedino važno da je mama dobro, i da će svakim danom biti sve bolje. Hvala na razumevanju - napisala je Nikolija na pomenutoj mreži.

Nikolija Printskrin: Instagram/nikolijaofficial

Podsetimo, folk pevačica Vesna Zmijanac je operisana danas u Kliničkom centru Srbije i sve je proteklo u najboljem redu. Pevačica je shvatila da je stanje alarmantno i da više ne sme da se igra sa zdravljem, pa je odlučila da posluša lekare koji su je podvrgli ugradnji bajpasa. Vesnu očekuje oporavak, pa će morati da se pridržava saveta lekara.

Video: Milan Stanković nakon nekoliko godina ponovo pustio glas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    9. mart 2023 | 19:50

    VESNA ZMIJANAC KRALJICA želimo od srca brz oporavak. 👑

  • SVM

    9. mart 2023 | 20:36

    Dobro, pametno a zašto bi se i oglašavala. Tebi je samo majka. A i mnogo je danas majki operisano pa to znaju samo njena deca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA