Vreme čitanja: oko 2 min.

Nikola Kojo ponovo na malim ekranima: Ovoga puta u ulozi voditelja u kvizu koji su mnogi obožavali

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nikola Kojo kao voditelj će nas svojim glumačkim šarmom i duhovitošću voditi kroz najbrži i najuzbudljiviji TV program ovog proleća u Srbiji

  • 1
Nikola Kojo Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Neizvesnosti je došao kraj, čuvenu rečenicu "Vi ste Najslabija karika, doviđenja" od ovog proleća izgovaraće naš proslavljeni i omiljeni glumac – Nikola Kojo!

Kako će se Nikola snaći u ulozi voditelja i kakve sve novine nam donosi "Najslabija karika", jedan od najpoznatijih televizijskih programa širom sveta, pratićemo utorkom od 21.00 na Prvoj televiziji.

Nova verzija Najslabije karike, u produkciji Prve televizije, Two Rivers i BBC Studios vratiće na naše televizijske ekrane malo pozitivne drame i biti bazirana na originalnom britanskom formatu uz nekoliko neočekivanih, modernih obrta.

- Kvizove vidim kao jedan od najzdravijih TV formata. Kroz nadmetanje sa sobom ili sa ukućanima, čovek radi ono što mu je svrha u životu: uči i napreduje! Karika je kviz u kome se neznanje ne toleriše. Ja ću se u ulozi voditelja truditi da budem malo nežniji prema takmičarima. Greške služe da bi se učilo na njima - rekao je Nikola Kojo o svojoj najnovijoj ulozi.

Najslabija karika Foto: Promo

- Veoma smo ponosni što je Prva televizija deo ovog sjajnog projekta i što se planetarno popularni šou program posle toliko godina vraća u našu zemlju. Verujemo da je Nikola Kojo pravi izbor za voditelja “Najslabije karike” i da će nas svi ljubitelji kvizova pomno pratiti svakog utorka od 21.00h - izjavila je Katarina Pavlović, direktorka programa Prve televizije.

U svakoj epizodi kviza, devet takmičara pokušavaće da osvoje sumu od 5.000.000 dinara tako što će kroz devet rundi odgovarati na pitanja iz oblasti opšteg obrazovanja, a osvojene sume stavljati u banku. Na kraju svake runde, takmičari će glasati za onog člana tima kog smatraju najslabijom karikom. U samoj završnici epizode ostaju dva takmičara koji će se međusobno boriti za pobedu i nagradu.

- Najslabija karika predstvalja novo i uzbudljivo poglavlje za brojne ljubitelje te emisije, Prvu TV i nas. Ovo je prilika da, uz inovativni pristup, zabavimo i uključimo gledaoce u novo izdanje kviza u kom su uživali i koji su voleli pre 16 godina, ali i mlađu publiku. Nikola Kojo kao voditelj će nas svojim glumačkim šarmom i duhovitošću voditi kroz najbrži i najuzbudljiviji TV program ovog proleća u Srbiji", poručila je Marija Vićić, izvršni direktor produkcijske kuće Two Rivers.

Video: Kakav car: Ovako vežba Nikola Kojo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZDJB

    10. mart 2023 | 13:13

    Najbolji glumac. Najbolja uloga po mom misljenju je uloga Koste u seriji Tajna vinove loze. Tako je odglumio krimosa,da je zaista za svaku pohvalu. Odavno nije snimljena ovako dobra serija,koja nema vulgarne scene,sa super odabirom glumaca. Da je prosto nemoguce izabrati ko je najbolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA