Vreme čitanja: oko 1 min.

Zadrugarka otkrila da ime Milana Miloševića ne smeju da pominju: Anđela se "izlanula"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako su se gledaoci nekako navikli da neće videti Milana na malim ekranima, pojedini učesnici Zadruge ne mogu da ga zaborave

  • 2
Milan Milošević Foto: Kobra

Voditelj Milan Milošević iznenadio je mnoge širom regiona kada je dao otkaz na TV Pink i prestao da vodi rijaliti Zadrugu.

Iako su se gledaoci nekako navikli da neće videti Milana na malim ekranima, pojedini učesnici Zadruge ne mogu da ga zaborave.

Milošević, kao ni čelnici televizije, razlozi prestanka nikada nisu pominjali, ali je sada Anđela Đuričić u programu uživo rekla da njegovo ime čak ne treba da spominju.

- Zvezdana je intervjuisao, ne mogu sada da napomenem, jer je radio intervju sa licem koje ne treba da se pominje... - rekla je u svom izlaganju Anđela misleći na Milana Miloševića.

Podsetimo, novinar i voditelj nedavno se oglasio i otkrio da on i njegova majka primaju pretnje smrću. Milan ne krije koliko je zabrinut za svoju bezbednost, pa će slučaj predati državnim organima jer, kako on kaže, proživljava linč na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Jully Pandora (@jully_pandora3)

Video: Milan Milošević se nakon otkaza na Pinku provodi u Austriji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    11. mart 2023 | 22:47

    Steta, jedini adekvatan voditelj za ovaj format. Mozda je shvatio kakva je to mizerija i odlucio da napusti sve to, nadam se.

  • Mica

    11. mart 2023 | 13:04

    Kako seješ, tako žanješ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA