Vreme čitanja: oko 2 min.

Snežana Đurišić progovorila o teškom periodu i depresiji: "Išla sam na razgovore sa psiholozima i duhovnicima"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Zahvaljujući volji, i Bogu pre svega i svim pomagalima uspela sam da izađem iz toga

  • 0
Rts novogodišnji program Foto: Nikola Tomić

Pevačica Snežana Đurišić nakon 36 godina braka izgubila je supruga, nakon čega je usledio veoma težak period za nju.

Naime, ona je otkrila da se borila sa depresijom, kao i da je teško izašla iz nje.

- Prvo moraš da primetiš, da znaš da si depresivan, a ako ti ne primetiš postoje ukućani koji će ti na to ukazati, ali sama činjenica da sam ja želela da budem sama je meni govorila da ja imam problem. Onda pustiš vremenom da se to reši, ali to ne ide samo, mora da postoji dodatna volja. Išla sam na razne razgovore i sa psiholozima i sa duhovnicima i sa prijateljima… - istakla je ona u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

- Zahvaljujući volji, i Bogu pre svega i svim pomagalima uspela sam da izađem iz toga. Ja sam razmišljala sada ću da se posvetim sebi i ako mi se dogodi neko ko će meni da se dopadne hvala ti Bože i hvala ti što si tu - rekla je ona

Podsetimo, pevačica i njen partner Vanja Milošević uživaju u ljubavi već 6 godina, međutim njihova ljubavna priča baš i nije jednostavna.

Naime, oni su se upoznali pre čak dve decenije, ali niko tada nije ni slutio da će biti nečeg više među njima.

- Ja u neke stvari u životu verujem, a to je da nam je većina stvari predodređena u životu. Znao sam puno sveta iz estradnog miljea, ali sam Snežu video jednom i to je bilo vrlo kratko i zvanično i nisam je viđao dugi niz godina. Jednom je gostovala na nekom programu i ja izletim iz kupatila da čujem i vidim jednu lepu ženu koju dugo nisam video koja neosporno peva i koja ima damski odnos po svemu što radi, a onda smo se slučajno i sreli - prisetio se Vanja u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

- Jelena Bačić Alimpić je imala promociju svoje knjige i ona me je pozvala, a ja sam se premišljala jer mi najteže pada spremanje, ali na kraju sam otišla i samo sa leđa mi se pojavio: "Sneška, dobar dan, ajde ako ne žuriš svarti da popijemo piće"– ispričala je Snežana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA