≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luka Blek započeo evrovizijsku turneju u Švedskoj: Pobednik "Pesme za Evroviziju" niže uspehe

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika podrška na početku i skandiranje u toku pesme, i još veći aplauz na kraju, mogu da nam nagoveste da je Lukina pesma jedna od onih o kojima će se pričati

  • 2
Luka Blek Foto: Nikola Anđić

Predstavnik Srbije na Evroviziji, Luke Blek, dobio je poziv od OGAE Švedska da nastupi na koncertu povodom velikog finala "Melodifestivalena".

Naime, nakon pobede na našem nacionalnom izboru, Luke je imao priliku da razgovara sa akreditovanim novinarima u Stokholmu koji su u velikom broju bili zainteresovani za njega i pesmu "Samo mi se spava".

Nakon dvočasovnog razgovora sa medijima, delagacija Srbije uputila se na tonsku probu u "Nalen", elegantnu zgradu iz 19. veka, čiji se prostor često koristi za koncerte i konferencije.

Sat vremena nakon ponoći, kao poslednja numera i kruna večeri, pred uzavrelom publikom u rasprodatoj dvorani u Stokholmu, Luk Blek izveo je prvi put "Samo mi se spava" pred evrovizijskom publikom, koja ga je, reklo bi se po njihovim reakcijama, odmah zavolela. A čulo se i poneko "biti zdrava, biti zdrava", jer evrovizijska publika ne zaboravlja svoje omiljene zvezde i njihove pesme.

@eurovisionserbiaofficial MelFestWKND23: Just a day in Stockholm. ❤️‍🔥💤 #melfest #melfestwknd #sweden #stockholm #press #serbia #lukeblack #samomisespava #esc #eurovision #eurovision2023 @Luke Black ♬ Black Car Music - Ganger Baster

Velika podrška na početku i skandiranje u toku pesme, i još veći aplauz na kraju, mogu da nam nagoveste da je Lukina pesma jedna od onih o kojima će se pričati tokom Pesme Evrovizije u Liverpulu.

Na poziv organizatora, Luk Blek će finale "Melodifestivalena" pratiti uživo iz "Frends arene", što će biti još jedna prilika za upoznavanje sa fanovima i internacionalnim medijima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by RTS | Eurovision Song Serbia (@eurovisionserbia_official)

Video: Predstavnik Srbije na Evroviziji Luke Black u poseti Telegrafu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • #

    11. mart 2023 | 22:49

    ti zivis u oblacima mala

  • Bojana

    11. mart 2023 | 23:12

    Raduje me što nas posle Konstrakte na Eurosongu ponovo predstavlja autentičan, kulturan i talentonan momak. Lepo je da se vidi jedno drugačije i lepše lice ove naše Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA