≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Milica Pavlović se prisetila teških trenutaka sa početka karijere: "Imao je užasne komentare na moj račun"

Vreme čitanja: oko 3 min.

- Opraštam, ali ne zaboravljam - rekla je ona

  • 0
Milica Pavlović i Albino Foto: Marko Jovanović

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović dotakla se početka svoje karijere, negativnih komentara ali i spektakularnog koncerta Saše Matića, na kojem je bila specijalni gost.

Naime, ona je istakla da je radnu naviku isključivo stekla posmatrajući članove porodice.

- Ja potičem iz jedne radničke porodice. Tada je mogao da spoji dve smene da radi s pauzim za topli obrok. Moja tetka je lekar, voli da napomene da ima svoju kancelariju. Pored toga što je radnik, vrlo je školovana. Da ne govorim o baki i deki koji su se jednom rodili i postojali. oni su u 5 ujutru ustajali da rade. Moj deda je radio u ciglani, baka je bila domaćica. Na početku sam verovatno nesvesno to posmatrala, a posle sam shvatila odakle i to kod mene potiče - počela je Milica i dodala:

- Ja ulažem i u svoje prijatelje i u svoje ljubavi. Ne samo u karijeru. Tu sam i za svoje prijatelje i za svoju porodicu, a koliko sam tek tu za svoju publiku. Zbog njih se trudim da radim svakog dana na sebi i oko sebe - rekla je pevačica, pa se prisetila sa kakvim se kritikama suočila od strane starijeg kolege.

- Danas mi je smešno, ali taj čovek je imao najužasnije komentare na moj račun, to je bio Keba. Danas mi je to sve simpatično. Opraštam, ali ne zaboravljam. Posle Čaira krenulo je viralno, neko je zaokružio lice i napisao Keba u prvom redu, u fan pitu - kaže Milica i dodaje:

- Moram da priznam da sam se to jutro pred koncert u Čairu dobro isplakala, bilo mi je žao što nisam baš to jutro okrenula brojeve telefone te dve osobe (bake i deke). Znali smo da je Čair bio rasprodat, bilo mi je teško što nisu tu - poručuje pevačica i otkriva u kakvom je odnosu sa Aleksandrom Radović.

- Moj prijatelj Nikola Bokun i ja smo bili u tom takmičenju, on više nije u tome, sada ima produkciju. Ja sam tu gde sam. Aleksandra Radović je tada njemu poslala poruku, koji je bio u publici, sadržine se ne sećam. Tada je rekla da sam stvorena za pop muziku i da me ne podržava u tom smeru. U meni je ona tada videla pop pevača, meni se danas više pop momenata čuje nego folk. Meni je ona u tim momentima bila uzor što se tiče pevanja. Znam da sada ima lepo mišljenje o meni i svemu što sam postigla. Srela sam je jednom prilikom u frizerskom salonu, razgovarale smo malo, svaka je završila svoju frizuru i to je to - kaže Milica i osvrće se na prijateljstvo sa Sašom Matićem.

- Sale je legenda. Mi se više zovemo prijateljski. Bila sam u Tuzli na njegovom koncertu, sada u Begradu. On ni ne završi rečenicu, ja mu kažem da sam ja njegov vojnik i da idem gde treba. Ja se uvek svim kolegama odazovem jer znam da me zovu od srca. Volela bih da snimim duet sa Alenom Ademovićem, da postoji Miligram, a da komponuje Mili - otkriva Milica u Premijeri Vikend specijal i dodaje:

- Protekla godina je bila rolkerkoster emocija za mene. Osetila sam ogromnu bol, pa sreću, pa opet bol. Emocije oko uspeha, pesama, gubitaka... Baš je bila turbulentna godina...

Video: Pogledajte kako se Milica Pavlović sredila za nastup na koncertu Saše Matića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA