Vreme čitanja: oko 1 min.

Jeziva prošlost Zvezdanove drugarice koja ulazi u Zadrugu: "Bivši me je udario u 6. mesecu, izgubila sam bebu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Morala sam da radim prinudni porođaj - rekla je ona

  • 0
Jovana Novakov Šmizla Prinskrin: REDTV

Zvezdanova drugarica, Jovana Novakov Šmizla, uskoro će postati deo rijaliti programa Zadruga.

Ona je progovola o gubitku deteta, te stala na put pričama da se to dogodilo nedavno.

- Što se tiče gubika, to su iskopali novinari, to je bilo 2010/2011. godine, moja trudnoća, bila sam šesti mesec, bivši partner kada sam ga ostavila, udario me je u stomak laktom, dok sam prokrvarila, beba je imala hematom na glavi. Morala sam da radim prinudni porođaj u šestom mesecu i bio je dečak - ispričala je Jovana.

- Ta tema se pokrenula jer sam u lajvu pričala o žrtvama nasilja, generalno o nasilju, turbulentnijim vezama. Onda smo pričali o tome da ako si sa nekim prošao nešto u životu, ne treba da ga pljuješ. Ja nisam nikada tog čoveka pljuvala, završila sam to što sam završila, to nosim u sebi, kako ja znam i umem, nikad za njega ne bih rekla ružnu reč, jer on je bio tada moj izbor. Pogrešan ali u tom trenutku, za mene najbolji.

- Nisam trudna, nažalost. Nadam se da ću biti. Nadam se da ću moći posle svega toga imala sam probleme, upalu jajnika, imala sam problem sa jajnicima, to lečim i dalje. Tu su se stvorili neki ginekološki problemi, gde se teže ostaje trudan - rekla je Šmizla za Srbiju Danas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA