≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

UNICEF suspendovao Ramba Amadeusa: "Imamo nultu toleranciju prema seksualno neprimerenom ponašanju"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lejla Kašić je u objavi apelovala na sve žene da ne ćute na seksualno uznemiravanje

  • 30
Rambo Amadeus i Lejla Kašić Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Instagram/lejlakasic

Producentkinja emisije "Dnevnica" Lejla Kašić, putem Instagrama optužila je crnogorskog muzičara Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, za seksualno zlostavljanje.

Povodom ovih navoda, oglasila se i organizacija UNICEF.

- UNICEF je upoznat sa navodima protiv Antonija Pušića. Njegov angažman s UNICEFom je suspendovan do daljeg. UNICEF ima politiku nulte tolerancije prema bilo kom obliku seksualno neprimerenog ponašanja, jer je ono u suprotnosti s ključnim vrednostima UNICEF-a - navodi se u saopštenju, prenose "Vijesti".

Podsetimo, Lejla Kašić je objavila:

- Juče sam na snimanju epizode "Dnevnica" doživela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i uticajne ličnosti, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus - tvrdi Lejla Kašić u svojoj objavi.

Lejla Kašić je takođe u svojoj objavi na Instagramu napisala i da je "strašno, opasno, problematično što neko sklon devijantnom ponašanju kroz angažman u UNICEF-u ima pristup najranjivijim kategorijama društva."

- To je nedopustivo. Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Posle verbalnog sukoba i završetka svega dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživjela njegov utisak da možemo da budemo dobri drugari - napisala je Lejla Kašić.

Lejla Kašić je u objavi apelovala na sve žene da ne ćute na seksualno uznemiravanje, kao i da se ne plaše onih koji žele da iskoriste svoj položaj moći.

- Malo kada sam se kao sinoć osećala zbunjeno, nemoćno i nezaštićeno. A onda je preraslo u ljutnju i bes. Na kraju gađenje i nervni slom. Šta treba da se desi da bismo se osećale bezbedno dok obavljamo svoje svakodnevne aktivnosti? Koliko posramljenih žrtava je potrebno da bi nam bilo jasno da opravdanje ne postoji? Do kad da slušamo šta je trebalo MI da uradimo? Do kad će muškarci misliti da poštuju žene, ako bi reagovali samo na uznemiravanje i nasilje nad njihovim ćerkama/sestrama/majkama? Dokle, dokle, dokle više? - napisala je Lejla Kašić.

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    12. mart 2023 | 22:25

    Dobro došli u Novi svetski poredak. Žena napiše nejasnu optužbu na Instagramu i odmah ga suspenduju u Unicefu. Ništa ono "nevin dok se ne dokaže krivica"? Ovakve "feministkinje" najveću štetu nanose upravo ženama. Izjednačavanje "glupačo" sa seksualnim uznemiravanjem umanjuje strahote žena koje dožive pravo seksualno uznemiravanje.

  • Geras

    12. mart 2023 | 22:26

    Hahah gospode sta rade žene... Ladno je naletela na preinteligentnog muškarca koji je prešao igricu odavno i sad ne zna šta da izmisli jer se oseća poniženo i shvatila koliko je glupa u stvari... I naravno Šta pali danas... Pa da seksualno je uznemiravao...kad bolje razmislim jeste... U mozak

  • nulta besmislica

    12. mart 2023 | 22:55

    Cekajte, suspendovali su ga na osnovu toga sto im je gospodja poslala mejl? Dakle, moramo svi razumeti da vec zivimo u bolesnom, globalistickom, totalitarnom rezimu koji se tiho instalirao bez da nam je iko rekao. Za vreme korone se jasno videlo sta nam spremaju i monstrum je tu, pred vratima. Danas je zrtva Rambo a sutra ce biti neko drugi - komsinica moze da vas lazno prijavi i eto vas u zatvoru, pa ti dokazuj bato da nisi kriv. Iz nekog razloga, globalisticki monstrum narocito mrzi muskarce i najradije bi nas sve slistio sa zemljom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA