Vreme čitanja: oko 1 min.

Koncert u Puli za srpske izvođače ipak zabranjen: Sud doneo definitivnu odluku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal je dobio krajnji epilog

  • 15
Gradonačelnik Pule Filip Zoričić, Ana Bekuta, Keba, Duško Kuliš i Zorana Mićanović Printskrin: YouTube/HRT, Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Tomić, Telegraf.rs

Agencija Hiljadarka, odnosno društvo Cimar production, u čijoj je organizaciji sporni koncert u Puli, podnela je tužbu Trgovačkom sudu u Pazinu protiv gradskog preduzeća Pula Sport, vlasnika i direktora dvorane u kojoj treba da se održi koncert Duška Kuliša, Dragana Kojića Kebe, Ane Bekute i Zorane Mićanović.

Nakon što se spekulisalo o mogućem preokretu, to se ipak neće desiti, saznaje "Glas Istre".

Naime, koncert narodne muzike u Sportskom centru Pula Mate Parlova, koji je nedavno zabranio gradonačelnik Pule Filip Zoričić, ipak neće biti, odlučio je Trgovački sud u Pazinu, odnosno sudija Damir Rabar.

Podsetimo, ova priča je dobila i sudski epilog, pa je agencija Hiljadarka, odnosno kompanija Cimar production kao organizator koncerta, podnela tužbu Privrednom sudu u Pazinu protiv gradskog preduzeća Pula Sport, vlasnika i upravnika dvorane u kojoj su Duško Kuliš i prijatelji - Dragan Kojić Keba, Ana Bekuta i Zorana Mićanović trebali nastupiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brka bre

    13. mart 2023 | 10:12

    A vi trcite na more u hrvatsku kada ste ludi srbi treba da sto vise ignorisemo hrvatsku dase nista ne kupuje njihovo ne otici u hrvatsku i uopste ne pricati o njoj ko da ne postoi ?

  • Jasna

    13. mart 2023 | 10:54

    Pa i mi da uzvratimo istom merom. Ne treba tu nesto previse filozofirati.

  • Sara

    13. mart 2023 | 11:08

    Baš su oni za Pulu.Ko nije bio skoro treba da ide,mi smo nebo i zemlja ,i ne treba da pevaju tamo,ne uklapaju se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA