Vreme čitanja: oko 1 min.

Zadrugar zaplesao "đavolji tango" sa Anom, dok njoj ide "para iz ušiju": "Prepotentna si, pogubila si se"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ja znam da zagalamim i ti nisi jedina, imam odnos takav prema svima - rekao je on

  • 0
Ana Ćurčić Pritnskrin: TvPink

Zadrugar Lepi Mića izabran je za novog vođu, a on je u svom stilu, svima ođamario šamar realnosti.

Naime, sve je iznenadilo kada je veliki bužet dodelo Ani Ćurčić, sa kojom nije u dobrim odnosima, budući da podržava vezu Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

- Ne želim da plačeš zbog mene. Ja znam da zagalamim i ti nisi jedina, imam odnos takav prema svima. Smatram da si napravila greške. Razumem da si neko ko je povređen. Ušla si da bi sebi razjasnila neke stvari, imaš moju podršku ako je tako. Mislim da si se pogubila kad si ušla, prvo da sebe i njega spasiš, pa sam na osnovu toga formirao mišljenje i komentare. Želim da se ovde boriš do kraja, misliš svojom glavom i neke stvari isteraš do kraja. Ja njihovu vezu podržavam jer smatram da tu nešto ima, a sebi bih bio smešan da tebi kažem da pokušate nešto. Nisam imao lošu nameru, samo se ne slažem sa stvarima koje si radila. Imaš crtu prepotencije - rekao je Mića.

- Nemam to je samo gard da se zaštitim - dodala je ona.

- Ja tebe odlično kapiram kad njoj odgovoriš nešto, a ona nekad uđe u te zamke. Ja mislim da je njoj glavna opsesija Zvezdan i da nikog osim njega ni ne vidi - poručio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA