Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana Jeremić retko sebe pokazuje u ovako ranjivom izdanju: "Ostala sam sama kao pas"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Kroz 4 godine sam promenila život iz korena - napisala je ona

  • 9
Jovana Jeremić Printskrin: RTV Pink

Voditeljka Jovana Jeremić veoma je vezana za svoju porodicu, ali posebno za ćerkicu Leu.

Naime, Jovana je ćerku dobila u braku sa Vojislavom Miloševićem, sa kojim je i nakon razvoda ostala u veoma dobrim odnosima, međutim, život joj je zadao mnogo muka.

- Ovu sliku ću čuvati večno da se setim odakle sam krenula i koliko je nekad bilo teško. Imala sam samo san koji je bio vredniji od mog spavanja. Svojim radom i rezultatima napravila sam revoluciju u srpskim medijima, ali i svoju ličnu revoluciju. Prvo sam ostala sama kao pas, pa sam postala jaka kao vuk. Verujte u svoje snove - napisala je voditeljka i dodala:

- Ja sam uvek znala tačno šta želim. Svojim zdravim životom bez poroka, disciplinom Spartanca, dobrim duhom i radnim navikama, idejama i genijalnošću, dobrim odnosom prema čoveku, kroz 4 godine sam promenila život iz korena.

- Donosila sam odluke koje nisu bile popularne, ali su bile lekovite. Bolelo me je, ali sam odlazila jer sam znala šta hoću od sebe i svog života, znala sam i koga hoću, a najpre sam spoznala u sebi šta neću i kako neću. Moj jedini saveznik je bio Bog koji mi je nametao moje ljude na putu borbe. Moje prave iskonske prijatelje i poslovne saradnike. Zato jedino pred njim klečim. Jer je na mom životnom putu, kroz lična stradanja, od mene napravio boljeg čoveka. Vrednog pažnje - napsala je Jovana u svojoj objavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bez brige

    15. mart 2023 | 15:21

    bez pameti

  • Pera

    15. mart 2023 | 17:21

    Blago onome ko pameti nema .....

  • Jovana

    15. mart 2023 | 18:13

    "Ja sam uvek znala šta tačno hoću" reče najpametnija pravnica🙄. Ti i dan danas neznaš šta želiš! Da si ispunjena u svom životu, ne bi svojim ponasanjem iritirala pola Srbije. Saberi se vreme ti je... Iritantna, nekulturna u jutarnjem programu, nadmena🙄🙄🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA