Vreme čitanja: oko 1 min.

Marijana Tabaković novo lice Una televizije: Nju ne želite da naljutite

Vreme čitanja: oko 1 min.

Una televizija otkrila je ko su dve misteriozne i izuzetno privlačne dame sa reklamnih videa koji ovih dana kruže po drušvenim mrežama

  • 2
Una TV Foto: Promo/ Una TV

Jednu od njih je veliki broj čitalaca odmah prepoznao, pre svega po njenoj prepoznatljoj boji kose. Vatreno crvena i bujna kosa krasi lepo lice poznate voditeljke koja je nedavno sa jedne nacionalne televizije prešla na Unu TV. Reč je o Marijani Tabaković, dugogodišnjoj novinarki i voditeljki, a u simpatičnom videu koji je Una objavila na svom instagram profilu, voditeljka je na zanimljiv način odgovarala na kratka pitanja njenih kolega:

"Uvek sam nasmejana dok me neko ne naljuti", opisala je sebe iskreno Marijana. Voditeljka je otkrila i razloge prelaska na Unu: "Mlada, lepa i pozitivna atmosfera, volim nove izazove." Na svom novom radnom mestu očekuje da će s timom stvarati nove i dobre stvari, a gledaocima je otkrila da će se družiti u jednoj lepoj popodnevnoj emisiji.

Šarmantna voditeljka sebe za pet godina vidi na istom mestu komentarišući kraj intervjua kroz osmeh i uz opasku: "Što mi niste dali da se pripremim, ovo su ozbiljna pitanja".

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран

    16. mart 2023 | 09:55

    Са задовољством сам пратио јутарњи програм на Првој ТВ који је водила Маријана и мислим да је Прва много изгубила њеним одласком. У мору површних, необразованих , некултурних, неинтелегентних водитељки и водитеља, она се издвајала својом појавом и била супротност свему оном што сам навео, а пре свега увек је била припремљена за разговор са гостом о било којој теми да је реч. Желим јој срећу на новом послу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA