Vreme čitanja: oko 1 min.

Boban Rajović se oprostio od ubijenog rođaka, njegove reči kidaju dušu: "Bože ovaj put si uzeo najbolje"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Peki dušo draga, leti i samo leti sa anđelima - napisao je Boban

  • 1
Boban Rajović, Petar Stešević Foto: Nikola Tomić, Privatna arhiva, Pritnskrin: Instagram/rajovicboban

Ubijeni mladić u Kopenhagenu, Petar Stešević (17), bio je u srodstvu sa pevačem Bobanom Rajovićem, odnosno njegova supruga je Steševiću tetka.

Poznati folker oprostio se od Petra putem Instagrama, a sudeći po njegovoj objavi, danas se mladom Petru održava opelo.

- Peki. Neke ptice nikad ne polete, a ti sam danas poleteo dušo draga. Danas sa 17 godina letiš u carstvo nebesko. Isto kao ona ptica koju si svojevremeno pustio iz kaveza na slobodu jer ti je bilo žao da bude zarobljena. Prerano Peki, prerano. Kroz život si leteo brzo, ali si ipak uspeo da nas sve oduševiš. Uspeo si da nam svima kroz tako kratak period i tako mlad pokažeš kako se iskreno voli, kako je lepo čuti reč "volim te", koju si tako često koristio - napisao je pevač, pa dodao:

- Bože gospode, ovaj put si stvarno uzeo najbolje i zato je majka ponosna jer zna da ti je dala pravog anđela, a istovremeno tužna, ljuta, neutešna, plačna jer je htela da te ima pored sebe. Tvoj neno će ponosno prepiričavati tvoje vragolaste epizode, ali uvek sa knedlom u grlu i suzama u očima. Brat Milo će svaki put sa osmehom pominjati tvoje ime dok mu srce i duša plaču. U svima nama koji smo te znali živećeš zauvek i nikada nećeš nestati.

- Peki dušo draga, leti i samo leti sa anđelima i ne ljuti se na svog teču, ja ću pevati jer ja pevam i kad mi se plače. Danas ipak neću pevati, danas ću samo plakati - napisao je Boban na svom Instagramu.

Video: Boban Rajović imao saobraćajku, policija na licu mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA