Vreme čitanja: oko 1 min.

"Polazi, ubiću te": Marija i Verica Šerifović na meti prevaranata u Dubaiju, pevačica napravila haos

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija je bila vidno besna budući da je to poprilična suma novca za ono što je Verica pazarila kod prodavca

  • 0
Marija Šerifović i Verica Šerifović, Dubai Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić, Pixabay

Pevačica Marija Šerifović je odlučila da spakuje kofere i počasti sebe i svoju majku, folk legendu Vericu Šerifović, putovanjem u Dubai.

Marija se redovno oglašava na svom Jutjub nalogu i izveštava svoje pratioce kako one provode vreme, a sada je otkrila i da su bile na meti prevaranata.

Naime, Mariju i Vericu je jedan prodavac prevario jer su turistkinje, pa je za pakovanje kafe, 10 urmi i kristale za sinuse platila čak 125 evra.

Pevačica u prvi mah nije shvatila koliko je zapravo sve plaćeno, jer se plaćanje u Dubaiju obavlja u dirhamima, budući da je to zvanična valuta te zemlje.

- Verica je kupila 10 urmi, kristale u maloj bočici za sinuse koji se stavljaju u vrelu vodu i 100 grama kafe koju je pila. Iako sam ja mislila da će na kraju sve ispasti 20, 30 ili 40 evra, čovek kaže da treba da se plati 490 dirhama. Znaš li ti, mama, koliko je to evra? Da li si ti normalna? To je, bre, 125 evra - upitala je Marija Vericu.

- Izvini, ali šta da radim ja sad? Da idem da vratim? Evo ti 100 evra, toliko imam. Što ga nisi pitala šta koliko košta? - uz osmeh je upitala Verica ćerku.

- Ti si insistirala da kupimo još nešto. Uvalio nam je ono za sinuse. To će ti pomoći i trajaće ti pet godina - rekla je Marija.

- Polazi, ubiću te - poručila je Marija majci dok su se krenule ka automobilu.

Video: Želim mu da ne dočeka jutro: Marija Šerifović besna zbog incidenta koji se desio u Boru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA