Vreme čitanja: oko 2 min.

Mnogi su je zapazili u "Velikom bratu", a onda je postala voditeljka: Zbog intimnog snimka odbacila je sve

Vreme čitanja: oko 2 min.

Samo godinu dana nakon njene voditeljske karijere, ona daje otkaz i odlazi u Ameriku

  • 0
Jelena Žeželj Pritnskrin: Instagram/jelenazezelj

Bivša voditeljka i nekadašnja učesnica rijalitija "Veliki brat", Jelena Žeželj, duže vreme se ne pojavljuje u javnosti, a život u Srbiji zamenila je životom u San Dijegu.

Naime, ona je prilikom ulaska u rijaliti izjavila:

- Zaslužujem da učestvujem u "Velikom Bratu" baš zbog sebe same, zbog mojih osobina, zbog toga što sam lepa, pametna, zgodna, obrazovana osoba, i što je najbitnije normalna uz poneku manu koja me čini drugačijom od drugih,

Nakon, rijalitija uplovila je u vezi sa Igorom Kojićem, međutim malo nakon toga osvanuo je njen intimni snimak. Jelena je tvrdila da nije ona na snimku, a veza sa Igorom je malo nakon toga naišla na krah.

- Kad smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav. Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo - rekla je svojevremeno Jelena.

Ipak, nisu se pomirili, a ona se ubrzo zaposlila kao voditeljka na TV "Prva", gde je najpre radila emisiju "Tačno 1", a zatim "Ekskluziv".

- Ponosna sam na svoju biografiju. Smatram da je svaki korak koji sam prešla podjednako zaslužan za to što sam danas tu gde jesam. Upornost, rad i obrazovanje su ključni faktori mog uspeha. Nikada me nije bilo sramota da pitam kada nešto ne znam, odlazila sam redovno na časove dikcije, učila od pravih profesionalaca i rezultati nisu mogli da izostanu - rekla je jednom prilikom Jelena.

Međutim, samo godinu dana nakon njene voditeljske karijere, ona daje otkaz i odlazi u Ameriku. Sreću je pronašla 2014. pored Nemanje Seležana, finansijskog savetnika i predsednika udruženja okupljenog oko Srpske pravoslavne crkve u San Dijegu i člana upravnog odbora "Saint Katherin koledža".

Vezu su krunisali brakom u Las Vegasu, a 2015. su dobili prvo dete, dok je 2018. stigla još jedna prinova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA