Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se Anina majka pa oplela po Anđeli i Zvezdanu: "Ona je meni sva onako jadna i jeftina"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Anđelu niko ne voli sem moje Ane - rekla je ona

  • 0
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATA Images

Zadrugarka Ana Ćurčić u emisiji "Pitanja gledalaca", izjavila je da je jedina prava devojka za Bilala, Ana Spasojević.

Ćučićeva i Ana su neko vreme razgovarale, a nakon toga usledio je njen konflikt sa Anđelom i Zvezdanom, koji su joj zamerili kontakt sa Slavnićevom bivšom jer smatraju da je ona samo njihova drugarica.

Tim povodom oglasila se majka Ane Spasojević, Slađana koja je prokomentarisala ovu situaciju i oplela po Anđeli.

- Iskreno ne vidim razlog čemu zameranja Anđele i Zvezdana prema Ani. To što je Ana dobra sa njima i podrška im je u svemu kroz šta prolaze ne daje njima za pravo da odlučuju ili da se mešaju to sa kim ce Ana da pije kafu, ili ti da razgovara. To što je Ana Ćurčić imala loše mišljenje o Ani, to je zato jer je nije upoznala. Međutim sad kad je upoznala i uvidela da je Ana sasvim normalna devojka, mislim da je to najviše pogodilo Anđelu i Zvezdana. Opet se vraćam na to da Ana nije vezana ni za koga od njih dvoje i slobodno može da komunicira sa kim hoće i kad god to ona hoće. - rekla je Slađana pa dodala:

- Ponosna sam na Anu jer je prava gospođetina, i stvarno ne vidim čemu potreba njihove ljutnje. Anđelu niko ne voli sem moje Ane. Ona je meni sva onako jadna i jeftina, prava je Helga - dodala je Slađana za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA