≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potukle se rijaliti učesnice u emisiji: Haos u "Braku na neviđeno", kume se raščupale usred venčanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja je bila u ulozi mlade, a nakon što je "izgovorila sudbonosno da", doživela je poptuno pomračenje i nasrnula na kumu, Ivanu

  • 2
Brak na neviđeno Printskrin: Youtube/Paparazzo lov

Bivša rijaliti učesnica Maja Đorđević, potuke su se u emisiji "Brak na neviđeno" sa kumom, takođe bivšom rijaliti učesnicom Ivanom Mitrović.

Naime, bivše prijateljice iz rijalitija su izgleda postale i kume, međutim njihov odnos eskalirao je nakon Majinog venčanja u jednoj popularnoj emisiji.

Maja je bila u ulozi mlade, a nakon što je "izgovorila sudbonosno da", doživela je poptuno pomračenje i nasrnula na kumu, Ivanu, pred budućim mužem, matičarkom i voditeljkom.

Ona je, naime, "skočila" na kumu Ivanu i dohvatila je za kosu, na šta je kuma uzvratila i nastao je pravi haos, što je mladoženja posmatrao iz ugla.

Razlog njihove navodne tuče nije poznat, a sve uz mogućnost da je sve "iscenirano", ako je sudeći po komentarima koji se nižu ispod videea najave pomenute emisije.

"Ma ovo je namešteno, mladoženja se smeje"," Hit, mi sad da poverujemo u ovo", "Kuma nije dugme", samo su neki od komentara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćupričanin

    16. mart 2023 | 23:26

    Mi smo bolestan narod definitivno... Ne verujem sta ljudi gledaju i u sta veruju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA