Vreme čitanja: oko 1 min.

Sara Jo iskreno o srpskom predstavniku za Evroviziju, Luki Bleku: "Satanistički je nastup?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sara se osvrnula na ovogodišnjeg srpskog predstavnika za Evroviziju i istakla da je, pored njega, imala još nekoliko favorita

  • 5
Sara Jo i Luka Blek Foto: Nikola Anđić, Mileta Mirčetić

Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, pojavila se sinoć na jednom događaju, a tom prilikom je sa sedmom silom proćaskala i o ovogodišnjem predstavniku Srbije za Evroviziju.

Naime, Sara je iskreno rekla svoje mišljenje o Luki Bleku, a istakla je da veruje da će on dati sve od sebe da pomenuto takmičenje dovede u našu zemlju.

- Verujem da će Luke Black dati sve od sebe. Pratim njegov rad još odavno, neki naši počeci muzički su se dogodili istih godina. Bila sam na njegovim prvim promocijama, cenim što je svoj i što fura neki svoj fazon. Ispočetka je tako. To nije menjao. Ove godine sam imala nekoliko favorita, Džipsija recimo, njegovu energiju i nastup - rekla je Sara Jo.

Pevačica se osvrnula i na njegov nastup, kao i na pojedine navode da je pomenuti po mnogima "satanistički".

- Nastup pobednički je, kažete, bio satanistički po mnogima? Ne... Znate kako, posle Madone ništa više ne može da bude toliko ekstravagantno, čudno, smatram da je zaista teško pomerati granice u tom smislu. Mislim da je Madona prva otvorila put svima nama. Luke Black je inovativan - istakla je pevačica.

Sari se bliži 30. rođendan, pa se osvrnula i na planove za isti.

- Za 30. rođendan koji mi je u oktobru bih volela jednu dobru žurku. Dosad su sve bile večere za rođendan, ali sada želim dobar parti, da se svi provedemo odlično - zaključila je Sara.

Video: Predstavnik Srbije na Evroviziji Luke Black u poseti Telegrafu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nes

    17. mart 2023 | 11:17

    Da su birali oni koji nikad u životu muziku nisu čuli boljeg bi izabrali. Pa vi vidite kakav nam je žiri.

  • Pp

    17. mart 2023 | 16:52

    Ali povraća mi se od ovih neharizmatičnih papagaja koji se šlihtaju i podržavaju nekog netalentovanog Roma bez glasa samo zato jer gej, a to je danas moderno. Valjda misli da će je tako neko prepoznati kao nekakvog kosmopolitu.

  • Mile od Stalaća

    17. mart 2023 | 15:21

    Meni se lično ne sviđa pesma, kao ni performans koji je prati, ali u muzici kao i u umetnosti je stvar ukusa i da li si sa nečim uspeo da se povežeš u skladu sa svojim frenkvencijama( da ne filozofiram dalje).Ovaj mladi dečko je ocenio da ima dobru pesmu, prijavio se, izašao na binu, izveo šta je imao.Neka publika ga je podržala, žiri takođe, a meni iako se ne sviđa to(možda je i generacijski problem) podržavam ga i želim mu sve najbolje na tom "takmičenju". Kao što rekoh u umetnosti je takmičenje nemoguće, jer je stvar u vašim čulima i doživljaju šta je po vama najbolje.Ali kod svakoga je drugačije.U svakom žanru umetnosti se može prepoznati talenat, da li neko ima vokalne sposobnosti, pesničke, likovne, izvođačke...Mene jedino odbija kada ne vidim ni jedan talenat, orginalnost, već neko bledo kopiranje.U nastupu ovog mladića po meni ima izvesnih talenata, ali i puno bledog kopiranja i namenskog tempiranja senziliteta.Ali sve u svemu sve najbolje mu želim i da ako može neka i pobedi tamo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA