Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši muž Nine Badrić dobio drugo dete: Sreću je našao kraj nekadašnje devojke poznatog hrvatskog tenisera

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biznismen Krasnić domaćoj javnosti najpoznatiji je kao bivši muž Badrićeve, iako su se razveli pre više od 10 godina, nakon čega se on ponovno oženio

  • 0
Bernard , Latica Krasnić, Nina Badrić

Foto: Facebook/Latica Ivanišević Krasnić, ATA Images

Bernard Krasnić, bivši muž Nine Badrić, dobio je drugo dete sa suprugom Laticom Ivanišević Krasnić.

Biznismen Krasnić domaćoj javnosti najpoznatiji je kao bivši muž Badrićeve, iako su se razveli pre više od 10 godina, nakon čega se on ponovno oženio.

Drugu sreću pronašao je s Laticom Ivanišević, koja je pre njega ljubila tenisera Marija Ančića i s kojom se venčao 2015. godine, a sada imaju i razlog za slavlje.

Bernard i Latica dobili su drugo dete, ćerku, a dali su joj ime Nea, pišu hrvatski mediji.

Latica je lepu vest podelila na društvenim mrežama. Par zajedno već ima sina kojeg su dobili u junu 2017. godine, a s obzirom na to da oboje zaziru od medija, o njihovu privatnom životu ne zna se mnogo toga.

Bernard se nedavno pojavio u javnosti, i to u društvu sina Ivice Todorića, Ante, a povod je bila komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića.

Podstimo, Nina i Bernard zaljubili su se kada je njoj bilo 29, a njemu 23 godine. Verili su se nakon dve godine veze u Dubrovniku i venčali četiri godine kasnije.

No njihova bračna idila nije dugo potrajala i već nakon dve godine objavili su da se razvode, a Nina je u službenom saopštenju za medije kao razlog navela nepomirljive razlike i emocionalnu udaljenost. Ipak, nakon toga su se službeno razveli tek 2012. godine.

Video: Nina Badrić opčinila Ušće svojim magičnim glasom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA