≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdan Slavnić se javno odrekao ćerke i majke: "Nikada me nećete videti, neću vas zvati u životu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Priznao sam, bio sam užasan tata - rekao je on

  • 6
Zvezdan Slavnić Printsktin: TvPink

Zadrugar Zvezdan Slavnić u žiži je javnosti od kako je ušao u Zadrugu, kako zbog javne prevare tako i zbog agresivnog ponašanja.

Naime, on je saznao da su njegova ćerka Sara i majka Slavica podržale njegovu bivšu suprugu, Anu Ćurčić da iznese sve informacije koje ima o njemu, što je prouzrokovalo da se javno odrekne od njih.

- Ukoliko ste dale blagoslov, ti, Saro i ti, Slavice, nikad me nećete videti. Pa ćete da date blagoslov sledeći put nekom drugom. Ponoviću, Saro, ćerko moja i Slavice, majko moja, ako ste dale blagoslov, sada ste me videli i gledaćete me samo na televiziji. Ako jeste, nikada nemojte da mi se obratite više, ni ja vas neću zvati u životu - rekao je.

On je nakon ovih teških reči. krenuo da vreša Anu, a kako je Janjuš krenuo da je brani, Zvezdan je ušao u sukob i sa njim.

- Što tvoja žena nije došla ovde da priča o tebi? Ona je zvala Saru da joj da blagoslov da priča o tati i da tata ide u zatvor. E pa, Saro, dati ne kažem, bolje... - gunđao je Slavnić i na kraju priznao i sam da nije bio otac kakav je trebalo da bude:

- Javiću im se na "Kukovdan". Priznao sam, bio sam užasan tata. I za sebe i za nju nikakav nisam bio - i robija i ovo i ono.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neda

    17. mart 2023 | 23:18

    Meni da je ovaj otac i sin ja bih slavila sto me se odrekao....

  • ...

    17. mart 2023 | 23:47

    Porodica njega treba da se odrekne, jer je ubio čoveka, javno prevario ženu, preti bivšoj ženi, svoje osobine prepisuje njoj. On nije muško on je mlakonja

  • Dusan

    17. mart 2023 | 22:55

    Ovaj je kriminogen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA