Vreme čitanja: oko 1 min.

Snežana progovorila o optužbama bivšeg takmičara "Zvezda Granda": Na čast i dostojanstvo se ne sme udarati"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Moje pevanje može neko da ne voli, ali na obraz se ne udara - rekla je ona

  • 0
Dušan Vukadinović i Snežana Đurišić Foto-kolaž: Youtube/zvezdegranda, Nikola Tomić

Pevačica Snežana Đurišić progovorila je o neprijatnoj sceni koju je doživela sam Dušanom Vukadinovićem, bivšem učesniku Zvezda Granda.

Naime, nakon što je dušan ispao iz takmičenja, optužio je Snežanu da je tražila novac za njegov prolazak.

- O tom haosu ne želim pričati, ne želim da preudiciram pravosuđe. Ništa nisam razmišljala o tome, odmah sam znala šta ću da uradim - rekla je Snežana, pa se osvrnula na nagađanja da je spremna da oprosti takmičaru optužbe.

- Nisam to nikada nigde rekla. Ja sam samo kazala da faktički ne znam šta i koga da tužim. Na čast i dostojanstvo se ne sme udarati, sve drugo za posao može kako god, moje pevanje može neko da ne voli, ali na obraz se ne udara - rekla je Snežana, pa je otkrila da li joj je nekada u karijeri neko "udario" na obraz.

- Na porodicu jesu. Mislim da za to nema potrebe, savršeno se dobro zna ko je ko i ko šta radi. Porodica ne spada u javni svet, tu ne sme da se dira. Bila sam razočarana kada su to mediji radili - iskreno je rekla Snežana

Istakla je da je posao u Zvezdama granda prihvatila iz ljubavi prema muzici.

- Zvezde granda su moje prvo radno mesto i to je nešto što ja volim i što je usko vezano za moju profesiju. Zvezde granda od srca radim i kada znam da ću nekome pomoći i ukazati na to kako treba i šta treba da otpeva, da će to da mu posluži u dobre svrhe, ja se jako dobro osećam. Nije gušt znanje znati, već znanje dati. Srećna sam što imam prilike da pomognem mladim ljudima - rekla je Snežana Đurišić gostujući u emisiji "Show se nastavlja" na Blic TV.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA