≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkazan nastup Željka Samardžića u Splitu: "Njegova muzika nije primerena Sustipanu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Odluka je moja, ja sam je doneo i imam to pravo - rekao je direktor Park-šume Marjan

  • 15
Željko Samardžić Foto: ATA Images

Pevač Željko Samardžić trebalo je da održi koncert u Splitu, 19. avgusta, međutim nastup je otkazan.

Odlukom direktora Park-šume Marjan, Marka Pejnovića, organizatorima koncerta je rečeno "Poštovani, vaš zahtev je odbijen", piše "Slobodna Dalmacija".

- Odluka je moja, ja sam je doneo i imam to pravo. Muzika Željka Samardžića nije primerena Sustipanu - rekao je Marko Pejnović, objašnjavajući razlog zbog kojeg se mostarski pevač neće pridružiti plejadi poznatih muzičkih imena koja su već nastupala na letnjoj koncertnoj adresi u Splitu.

Na Sustipanu su dosad nastupali Massimo Savić, Sergej Ćetković, Frajle, Goran Bregović, Josipa Lisac i drugi.

- Zanima nas ko je taj koji procenjuje što je primereno, a što nije. Direktor park-šume! Željko Samardžić je do sada nastupao u arenama u svim gradovima Hrvatske. Puni ih bez problema. S obzirom na to da su balade 90 posto svih njegovih pesama i da je jako popularan među ženskim delom publike, da mu je majka Hrvatica, ne vidimo razlog za ovakvu odluku. U pitanju je uvod u cenzuru, gde će neko određivati što se sme, a što ne sme slušati - ljuti se Domagoj Petričević, direktor kompanije koja je zadužena za organizaciju pomenutog planiranog koncerta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    17. mart 2023 | 23:36

    Po*enjam vam se na sustipana...

  • Fredy

    17. mart 2023 | 23:40

    Hitkerove metode krenule od Pule, Srbinu u ZG bacena bomba, sta je sledece, hoce bit napadi na Rome Jevreje, na crnce je bio od mladog fasiste. Koja Evropa i demokracia. I muzika im smeta ako Srbi pevaju.

  • SrbskiBek

    17. mart 2023 | 23:35

    Samo cepajte gologuziju alavu !! Podrzavam sve !!! Malo para uzimaju po zapadnoj evropi nego oce i od raspalih hrvata neki dinar..Nogu u dupe i mars za Srbiju !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA