Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve komšije Aleksandre Prijović otkrivaju kakva je ona zapravo: "Oni su žrtvovali za nju poslednji dinar"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšinica ističe da Aleksandra često dolazi da poseti baku i deku i da ih obožava

  • 3
Aleksandra Prijović, Kopaonik Foto: Nikola Tomić

Poznato je da je folk zvezda Aleksandra Prijović rođena u Belom Manastiru, a javnost je oduvek interesovalo kakvo mišljenje komšije imaju o pevačici.

Naime, komšije ističu da je Aleksandra oduvek bila slatka i da se znalo da će biti pevačica, a njena najbliža komšinica ima samo reči hvale za nju.

- Aleksandra je kod mene odrasla. Ona je tako slatka devojčica bila od malena i oduvek je pevala. Moja ćerka živi u Topoli, u stanu i kada su slavili rođendane onda deda Đuro nju odvede, a moja ćerka je oduvek govorila: "Znaš ti mama, ona mala će biti pevačica sigurno" - sa ponosom ističe prva komšinica Prijovića.

Komšinica kaže da Aleksandra dolazi u selo kod bake i deke, ali da je poslednji put videla prošle godine kada je bio bakin rođendan.

- Babu i dedu obožava, oni su žrtvovali za nju, ono što se kaže poslednji dinar - kaže komšinica i dodaje:

- Bila je kada je bio Bosin rođendan. Ovde je prošle godine baš rođendan proslavila, došla je prvo Aleksandra sa sinom, pa je došao i Filip, doneo cveće - priča prva komšinica u emisiji "Metar moga sela" koja se emituje na "Blic" televiziji.

Podsetimo, Aleksandra Pirjović je često u intervjuima govorila da je volela vreme da provodi kod bake i deke jer je kod njih mogla sve.

Video: Detalji i torte će vas raspametiti: Prija i Filip napravili sinu rođendan za pamćenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    18. mart 2023 | 23:13

    Kako tamo ne ostade zauvijek. Nikad to selo iz nje ne moze izac. Selo je lijepo,ali kad pojedini ljudi izadju iz njega jednostavno se nikad ne adaptiraju na drugu sredinu. Uvijek ono ostaje i zivi u njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA