≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neočekivana sudbina poznatog glumca: Roditelji se protivili glumi, ali čuvena legenda mu je zakucala na vrata

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Bora je rekao da mora da me upozna i došao pravo kod nas kući - rekao je Stefan

  • 0
Stefan Radonjić Foto: ATA Images

Mladi glumac Stefan Radonjić otkrio je da je oduvek znao da je njegov životni poziv gluma, međutim roditelji su imali nešto drugo u planu.

Naime, oni su želeli da se Stefan oproba kao pravnik ili ekonomista, međutim komšinica Anica Dobra je "umešala prste".

- Kada je serija "Priđi bliže" počela se emitovanjem na RTS, Anica Dobra koja je naša porodična prijateljica, odgledala je nekoliko epizoda i bila je oduševljena mojom glumom. Došla je kod nas kući i počela da ubeđuje moje roditelje da upišem glumu. Moj otac joj je rekao: "Radite šta hoćete, ali nemojte posle da mi kukate ako ne bude primljen. On je tvoja odgovornost". Međutim, Anica je bila uporna da me ohrabri i podrži. Položio sam prijemni i upisao glumu - rekao je jednom prilikom Radonjić.

Anica Dobra nije jedina koja je podržala mladog Stefana.

- Moj otac se požalio Bori Todoroviću i rekao mu kako sam prolupao i hoću da idem na glumu, a tada je klasu primao Vladimir Jevtović kod koga je njegov sin Žika Tododrović diplomirao. Bora je došao kod nas, upoznao me i rekao mi da dobro glumim. U drugoj godini sam imao jedan problem kada sam radio monolog Dostojevskog koji sam izabrao i koji je bio veoma težak i patetičan. Pozvao sam Boru da mi pomogne. Gledao je tekst i jede bademe. Pokušavao je da odglumi ali nije uspevao i iznervirao se. Rekao je: "Ovo ni ja ne mogu da odigram, a kamoli ti". - otkrio je on u emisiji "Klapa".

Inače, pre uloge u seriji "Zakopane tajne", Stefan Radonjić je glumio i u "Sinđelićima" i "Igri sudbine".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA