Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezda Granda hitno operisana: Otišao na nastup u Americi, pa ostao preko okeana

Vreme čitanja: oko 2 min.

-Za sad ostajem u Americi dok se ne oporavim– dodao je pevač

  • 3

Bivši učesnik takmičenja Zvezde Granda, Benjamin Kličić, je zbog zdravstvenih problema hospitalizovan i operisan.

Kako Grand saznaje, pevač je operisao pneumotoraks u Americi i za sad će morati da ostane preko okeana, budući da mu je letenje avionom zabranjeno narednih mesec dana.

-Operisao sam pneumotoraks. To je patološko stanje koje je karakteristično prisustvom vazduha u plućnoj maramici. Ako se skupi previše vazduha dođe do kolapsa pluća – rekao je Benjamin za Grand.

-Za sad ostajem u Americi dok se ne oporavim– dodao je pevač.

Pevač je istakao da je zbog komlikacija morao da pomeri mnoge planove koji su vezani za njegovu karijeru.

-Sve moram da odložim. Izvinjavam se svim ljudima koji su očekivali moje nastupe – istakao je Benjamin.

Podsetimo, Benjamina su u pomenutom takmičenju prozvali naslednikom Nedeljka Bajića Baje.

Bio je u timu Viki Miljković za koju je istakao da mu je mnogo pomogla, iako se pisalo da su raskinuli saradnju kao i da je tek nakon završetka takmičenja shvatio šta ga očekuje.

–Velika je borba, to nisam ni zamišljao. Kad se finale završi sve stane, tek onda vidiš šta znači ovaj put i posao, ali kad imaš prave ljude oko sebe ne treba da brineš ni o čemu. Mislim da moja draga mentorka i Taške zaslužuju da govorim sve najlepše o njima, i ono što smo mi imali da ostane samo među nama. U kontaktu smo, za prvu pesmu su rekli da im se sviđa. Dobri smo i uvek ćemo biti, nismo takvi ljudi da zatvaramo vrata jedni drugima. Biće prilike i za neku našu saradnju– istakao je Benjamin.

O njegovom privatnom životu se malo zna, a nedavno je za Grand otkrio da se venčao u tajnosti i dobio dete.

–Nemam slike sa venčanja koje bi javno podelio, mislim da neke stvari treba da zadržiš za sebe, mirniji si. Nisam namerno skrivao, samo nisam govorio javno jer smatram da je tako najbolje iz više razloga. Da sam skrivao, verovatno ni sad ne bih rekao da sam oženjen– izjavio je Kličić i otkrio kako je izgledalo venčanje sa njegovom izabranicom Hanom tokom pandemije korona virusa.

–Bilo je to venčanje u užem krugu porodice, a što se tiče svadbe bila je baš onakva kakvu smo oboje želeli, u krugu najmilijih– ispričao je pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    21. mart 2023 | 18:50

    Neka je živ i zdrav ali koliko je pevača neće se ni osetiti da je jedan na bolovanju......

  • Mare23

    21. mart 2023 | 19:29

    Zelim mu brz oporavak i da je imao dobro zdravstveno osiguranje. Mom rodjaku je u Americi napukla stomacna aorta na skijanju. Prva pomoc mu je pruzena, prebacen je helikopterom u bolnicu, operisan, oporavljao se.....i racun je stigao 980000 dolara. Imao je osiguranje koje pokriva 60000. Duguje jos 920000 dolara !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA