Vreme čitanja: oko 1 min.

Miljana i Bebica pravili haos u Urgentnom centru: Obezbeđenje ih izbacilo napolje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rijaliti učesnici su se nedolično ponašali u zdravstvenoj ustanovi

  • 0
Miljana Kulić Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Miljana Kulić tokom jutarnjih sati napustila je rijaliti "Zadruga" kako bi obavila medicinske preglede. Nju je u stopu pratio emotivni partner Nenad Macanović Bebica.

Ona godinama unazad ima zdravstvenih problema zbog kojih često napušta rijaliti.

Miljana je sada  napravila scenu i ispred bolnice zbog čega je obezbeđenje moralo da je izbaci.

Kulićeva je došla da izvadi krv, ali kako je zakasnila, urlala je na doktore da je pregledaju. Ljudi koji su bili prisutni šokirali su se njenim divljačkim ponašanjem.

- Miljana je jutros trebalo u osam sati da se pojavi u Urgentnom kako bi joj ambulantno izvadili krv. Međutim, ona se tek oko devet ujutru pojavila ispred Urgentnog i krenula da viče na doktore da je pregledaju, a pošto to nisu uradili, počela je da viče "zovite policiju". Nakon toga je otišla na kafu u obližnji kafić, a potom se vratila u hodnik Urgentnog centra i krenula da viče da je pregledaju i da će zvati policiju. Obezbeđenje Urgentnog centra je nakon toga Miljanu izbacilo iz bolnice, pacijenti su gledali šokirani kakve probleme pravi u bolnici - rekao je izvor za "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA