Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica Dabović opet šokirala izjavom: "Ćerku bih podržala da otvori profil na OnlyFans-u"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica se tokom razgovora sa sedmom silom dotakla i aktuelnog dečka

  • 3
Milica Dabović, Only fans Foto: M.M./ATAImages

Bivša košarkašica i zvezda platforme za odrasle "Onlyfans", Milica Dabović, iznenadila je izjavom, a tiče se vaspitavanja dece, te je pomenula kako bi potencijalno odgajala ćerku.

Naime, Milica je, u razgovoru sa medijima, istakla da ne bi imala ništa protiv da joj naslednica, da ima ćerku, otvori pomenutu platformu, ali da ne bi volela da pije, koristi nedozvoljene supstance i da ide po kafanama.

- Ćerku bih podržala da otvori profil na only fensu, ne bih volela da pije i da se drogira i da ide po kafanama. Može da se zaradi od only fansa. Ne mogu da osuđujem druge ljude, ali ja smatram sebe za primer, tetoviram se, i to mi je jedini porok - započela je Milica, a onda se dotakla i svog privatnog života i novog dečka.

Milica je istakla da o njemu ne želi puno da priča, ali da je konačno spoznala šta znači reč "voleti".

- O Milanu ne želim mnogo da pričam. Nisam bila zaljubljena u Vanju, to je bilo da probamo da vidimo da li imamo neki zajednički jezik. Ali desio se Milan. Meni je najvažnije da je on moja sudbina ili moja budučnost. Rano je da pričamo... Kao da me je čekao... Čekali smo jedno na drugo i da vidimo šta nam donosi ovo malo života što imamo. Imamo zajednička interesovanja, energija... Uvek ću verovati u ljubav, ali teško je verovati muškarcima... Stefanov otac me je dokrajčio... Sa Vanjom je otišlo kao vetar, a sa Milanom sam shvatila šta je ljubav, a pre nikada nisam volela. U miru si, da te muškarac vodi kroz život... Uopšte ne razmišljam o tome... Verujem mu, dvoje ljudi se prepoznaju... Ja sam vapila za tim... - rekla je Milica za "Kurir".

Video: Milica Dabović otkrila kakav haos je prošla pre nego što je otvorila Onlyfans: Onda me se čuvaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA