Vreme čitanja: oko 2 min.

Karleuša podelila užasna iskustva o bombardovanju: Komšije joj uradile jezivu stvar kada je izašla iz zgrade

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jelena se, u trenutku početka bombardovanja, zadesila u svom stanu na Novom Beogradu

  • 19
Jelena Karleusa, Hajat Foto: Nikola Anđić

Pop zvezda Jelena Karleuša rođena je i odrasla je na Novom Beogradu, a u trenutku početka bombardovanja SRJ, našla se u svom stanu.

Naime, ona se danas, na godišnjicu početka NATO agresije na našu zemlju, oglasila na Instagramu i otkrila kako je saznala da je počelo bombardovanje.

Jelena je, po prvi put, otkrila jezive detalje i šta su joj komšije uradile dok su bombe padale širom Srbije.

- Da li se sećate gde ste bili 24. marta 1999. godine, u trenutku kada je počelo bombardovanje? započela je ona i nastavila:

- Da, dobro se sećam. Već sam uveliko bila uspešan pevač sa hitovima poput "Ko ovu dramu režira", "Žene vole dijamante", itd... Majka me je zvala iz studija (upravo je odjavila program na radiju) i rekla mi da im slušaoci javljaju da već padaju bombe. rekla mi je da odmah izađem iz zgrade i odem u sklonište. Sećam se, obukla sam u tom momentu najskuplje i najlepše što sam imala, a to je bio beli dugački kaput od kašmira koji mi je nabavila Ruška Jakić (ako sruše zgradu bar njega da spasim) i sišla sa 7. sprata gde sam živela. Ispred moje zgrade u ulici "Pariske komune" bilo je na stotine ljudi... I svi su zaćutali kad su me ugledali. Visoku i u belom kao utvaru. Ćutke sam krenula kroz masu ne znam ni sama ja gde. Prvo su svi ćutali, a onda su počeli prvo sporadični uzvici, a onda i opšte skandiranje KU*VO, KU*VO i GOTOVA KARIJERA. Jedan komšija mi se čak uneo u lice i pitao me ŠTA ĆEŠ SAD? KOME ĆES SAD DA PEVAŠ? A? Imala sam 20 godina i nije mi bilo jasno ZAŠTO ME MRZE I DA LI TO BOMBE PADAJU SAMO NA MENE kad su tako srećni što neću moći da pevam... Dok sam visoko podignute glave prolazila kroz masu, neko me je gađao i pogodio me posred leđa nečim što je ostavilo veliku masnu fleku posred belog kaputa. Svi su se smejali... Zastala sam, ali se nisam okrenula. Nastavila sam dalje dok mi je srce lupalo od straha. Taj strah oni nisu videli. Čula sam i da je neko rekao OSTAVITE JE, GOTOVA JE... Na kraju zgrade ulica je zavijala i naišao je taksi. Ugledala sam moju mamu... Ušla sam u taksi i otišle smo kod prijatelja. Nikada joj nisam rekla za incident. Počelo je bombardovanje... Eto, to je moje sećanje - napisala je Jelena na pomenutoj mreži.

Jelena Karleuša Printskrin: Instagram/karleusastar

Video: Najluksuznije vile estradnih zvezda: Kućerina jedne pevačice vredi 2,5 miliona evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    24. mart 2023 | 18:00

    Ova ni blama, ni morala. U tom haosu baš je neko o njoj razmišljao.

  • Džoni

    24. mart 2023 | 18:16

    Mora ova mučenica bar jednom dnevno da se oglasi,šta god da bio povod...🤮

  • 😱

    24. mart 2023 | 19:13

    I na danasnji dan, umislila je da je najbitnija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA