Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan prvi put otkrio kako se njegova devojka nosi sa komentarima: "Nju ne zanimaju ni Dalila ni Aleksandra"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan je istakao da je Jovana nešto posebno

  • 6
Dejan Dragojević sa devojkom

Foto: Kobra

Bivši zadrugar Dejan Dragojević je u prvi mah krio vezu sa novom devojkom Jovanom, a onda je odlučio da je pokaže svima i istakne koliko je ponosan na nju.

Naime, on je otkrio kako su se upoznali i priznao da mu se najviše sviđa kod nje što je ambiciozna.

- Ako ovo ne bude uspelo, ja nosim macolu i idem na taj ludi kamen da ga raznesem, niko više neće stati na njega. Ova devojka je stvarno posebna. Nakon rijalitija imao sam milijardu poruka od devojaka. Čak sam bio na društvenoj mreži za upoznavanje. Sve je bilo ajmo do grada, ako odemo do grada to će odmah neko da slika. Sa njom je bilo skroz drugačije, nije htela uopšte da se pojavi - rekao je Dejan, pa dodao:

- Mnogo je lepa, mlada je, ali nisam ja deda, nije toliko mlađa. Zrela je za svoje godine. To mi se sviđa. Radi, ambiciozna je. Ako sve bude kako treba možemo daleko da doguramo. Nije pratila rijaliti. Zna otprilike šta se dešavalo - istakao je on.

Dejan je otkrio da joj je na početku skrenuo pažnju kakve će komentare dobijati.

- Nju ne zanimaju ni Dalila ni Aleksandra. Na početku veze sam joj objasnio kakve probleme može da ima. Da će sigurno biti provučena kroz medije, kakve komentare će dobijati - priznao je on.

Dejan je dugo čekao na razvod od bivše supruge, a sada je otkrio da je pokrio sve proškove.

- Sa Dalilom se nisam čuo nakon razvoda. Ni sa kim sa te strane se ne čujem. Još uvek nije došao taj poslednji papir da je brak gotov. Stigli su mi računi suda, pošto sam ja na sebe preuzeo troškove oko razvoda. Nisam mogao da čekam Dalila to da plati. Sada krećem sa privatnim biznisom - ispričao je Dejan Dragojević za "Blic".

Video: Dejan Dragojević konačno pokazao novu devojku: Zanosnu crnku doveo na doček srpske Nove godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA