≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spektakularan “Una, due, tre” vikend: čekaju vas Dudaš, Karanović, Lečić, Lorens i brojna iznenađenja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radnim danima u 18h, vikendom u 16.10 na Una televiziji

  • 0
Anja Mit privatna arhiva

Lepa glumica Anja Mit vikendom će dočekivati poznate u studiju, a zatim kroz zanimljive rubrike zajedno sa novinarima i društvenim analitičarima komentarisati aktuelne teme.

Svake subote kroz „Gostionicu“ videćete veliku ispovest nekih od najpopularnijih i najcenjenijih imena iz sveta kinematografije, muzike, mode.

Nedelja je rezervisana, između ostalog, i za „Mezeting“ u kojem će domaćin-glumac Aleksandar Jovanović Meda uz čari

gastronomije pričati sa gostima o brojnim zanimljivim temama.

Ove subote u studiju UNA televizije očekuje vas atletičar Mihail Dudaš, a videćete i kako trenira poznata glumica Mirjana Karanović. „Gostionica“ saznaje brojne nepoznate detalje o ovogodišnjem predstavniku Srbije na Evroviziji - Luku Bleku. "Vašar" će pretresti sve gafove poznatih, a videćete i priče koje su obeležile nedelju iza nas.

U nedelju 26. marta Anja Mit će ugostiti glumca Branislava Lečića koji će otkriti da li je bio strog otac i koliko je podržao ćerku Anu kada je rešila da krene njegovim stopama. Ekipa emisije posetila je probu za novu predstavu Miloša Bikovića i saznala kako glumac reaguje na laž i zašto ne voli kada se njegove izjave u medijima pogrešno prenesu. U ovoj popularnoj emisiji od ponedejka, 27. marta, tokom radnih dana izveštaje o poznatima donosi šarmantna Marta Drakulić, gde kroz kolažni program imate priliku da ispratite sva gradska dešavanja, kao i ekskluzivne intervjue sa pripadnicima javne scene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA