Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdan promenio ploču: "Ana je najmoralnija osoba, bila mi je verna 13 godina"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Što se tiče morala, nije morala svašta da kaže o meni -rekao je on

  • 0
Zvezdan Slavnić i supruga Ana Ćurčić

Foto-kolaž: ATA Images/Antonio Ahel, TV Pink

Poznato je da već nedeljama bukti rat između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, međutim, sada je zadrugar iznenadio sve svojim izlaganjem.

Zadrugari su imali za zadatak da navedu po njima najmoralnije osobe, a Zvezdan je mnoge iznenadio kada je naveo svoju bivšu suprugu.

- Ovde bar ima viška morala, svi pucaju od morala! Izdvojiću Lepog Miću. Ja ću pod broj jedan da stavim Miljana Vračevića. Deluje malo čudno kako se šali sa devojkama, ali ih ne pušta da sednu na krevet, a kamoli nešto ozbiljnije. Pod broj dva stavljam Ivana Marinkovića. Što se tiče morala, nije morala svašta da kaže o meni, ali mi je bila verna 13 godina, tako da ću staviti Anu - rekao je Zvezdan.

Ana očekivano, nije nevela Zvezdana, več se samo zahvalila.

- Hvala Zvezdane! Ja bih navela Zoricu Marković, sve ide ko je koga prevario, a to je jedna od stvari. Drugu osobu bih stavila Miljana Vračevića. I treću osobu bih navela Marka Markovića. Kulturan si i vaspitan dečko - rekla je Ana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA