≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditelj Granda doneo tešku odluku, ne želi potomstvo: " To će ostati moja neostvarena želja i velika tuga"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Možda se ja jednog dana i predomislim i postanem tata -rekao je on

  • 2
Siniša Medić Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Voditelj Granda, Siniša Medićdoneo je jednu od najtežih odluka u životu, a to je da ne želi da ima potomstvo.

Naime, on smatra da ne ispunjava sve uslove za tu ulogu, a da će svu ljubav koju poseduje usmeriti prema svom sestriću.

- Teška je to odluka da nemate potomstvo, ali iza toga stoje neke stvari koje samo ja znam zašto je tako. Mislim prvenstveno da čovek treba da bude svestan sebe, svog načina života i svih ostalih stvari. Ja sam surovo iskren u razgovoru sa samim sobom jer mislim da dete treba da se rodi iz ljubavi prave i iskrene, da treba da ima oba roditelja koji su tu s njim i da uživa u svom odrastanju jer to osnova za ceo život jer sve pamtimo kada smo bili mali. Ja ne ispunjavam neke od uslova - rekao je voditelj.

- Iskreno razmišljao sam i o surogat majci, ali opet nije to to, nije to porodica. Kako ću detetu objasniti gde mu je majka. Možda je to i pogrešno razmišljanje, ali je moje i stojim iza toga. Moj sestrić je moje sve, moj centar sveta i on će imati sve sto pozeli od mene. Svestan sam da sam ga razmazio. Pored svojih roditelja, potrudiću se da izraste u dobrog i kvalitetnog čoveka i sve što budem stekao, ostaviću njemu. Možda se ja jednog dana i predomislim i postanem tata, ali jedno znam da bi bio najbolji tata na svetu, ali zbog određenih stvari u mom životu mislim da će to zauvek ostati moja neostvarena želja i velika tuga u mojoj dusi - iskreno je rekao Medić za Kurir.

Podsetimo, voditelj Siniša Medić svojevremeno je ušao u konflikt sa pevačicom Teom Tairović u emisiji "Zvezde Granda - Specijal" a Tea je umalo napustila emisiju zbog neprijatnosti koja je vladala u samoj emisiji.

Video: Učim, kuvam, perkam, pomažem: Evo šta Sanja Kužet radi kad ne snima Grand

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA