Vreme čitanja: oko 1 min.

Progovorila dadilja sina Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića: Evo šta zaista misli o poznatom paru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona se poverila prijateljima

  • 0
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Foto: Telegraf.rs, ATA Images

Folk zvezda Aleksandra Prijović vratila se nastupima posle samo tri meseca nakon porođaja, a usput su ona i Filip Živojinović angažovali i dadilju da im pomaže oko obaveza.

Naime, poznati par je roditeljsku ulogu shvatio veoma ozbiljno i trude se da naslednika usmere na pravi put i detinjstvo mu učine što lepšim i bezbrižnijim.

Pored baka Zorice i Borke, dadilja brine da malom Aleksandru ništa ne fali, a ta žena je vrlo brzo postala i član njihove porodice, kao što je stekla i veliko poverenje.

- Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je sa njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vreme sa njim - ispričala je Prijovićka.

Aleksandra je otkrila i koje kriterijume je morala da zadovolji dadilja za malog Aleksandra.

- Imali smo stroge kriterijume prilikom izbora dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli - rekla je pevačica za "Gloriju".

Budući da su i Aleksandra i Filip imali reči hvale za ženu koja brine o njihovom sinu, tako je i ona imala samo reči hvale za poznati par.

Ona se poverila prijateljima da su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izuzetno brižni roditelji, da dečak odrasta okružen ljubavlju i pažnjom, a mama i tata se trude da mu ispune svaku želju, prenosi "Story".

Video: I Aleksandra Prijović stigla na proslavu kod Đokovića: Dva različita benda u vili zabavljaju zvanice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA